facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duiken Vakantieduiker.nl

Duiken Vakantieduiker.nl

Info

Al sinds 2005 Specialist in duikvakanties op maat en groepsduikvakanties, voor vrienden, duikclubs, nieuwe duikers, ervaren duikers, gerund door ervaren instructeurs.

Geschiedenis

Vakantieduiker is een SGR aangesloten reisburo wat zich gespecialiseerd heeft in duikvakanties over de hele wereld. Naast losse duikvakanties en reizen op maat, staan ze ook bekend om hun duik groeps duikreizen.
Persoonlijke touch, kwaliteit en veiligheid staan in een hoog vaandel.

Adres: molenwerf 28, 2941 TE Lekkerkerk
Telefoonnummer: 0180-851 911
Stad: Lekkerkerk
Route: molenwerf 28
Postcode: 2941 TE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 14:00

Recensies
Net terug van een prachtige duik trip naar Bonaire. Ik had geen enkele ervaring, enkel een droom. Iduna deed er alles aan om die uit te laten komen. Theorie in Nederland gehaald en eenmaal op Bonaire, mijn brevet gehaald. Denkend in mogelijkheden regelt ze alles voor je. Privélessen? Na behalen van je brevet ook nog je Advanced halen in 2 dagen? Iduna zorgt ervoor dat het kan! Met al haar kennis en ervaring, voel je dat dit de beste plek is om te zijn! Ze bezorgt je een mooie vakantie, maar daarnaast nog zoveel meer!! Haar kennis van duiken en materialen maken dat je tot in de puntjes leert jezelf te verbeteren. Overweeg je te boeken hij Vakantieduiker? Ik zou geen seconde langer twijfelen…
Zowel mijn eerste als tweede duikvakantie geboekt bij dit bedrijf en zeer tevreden. Eerste vakantie was een last minute solo reis naar Bonaire en tweede reis was met een groep naar Manado, Indonesië. Beide waren uitstekend geregeld. Bij het boeken van de tweede reis ben ik tevens bijzonder goed geholpen met het uitzoeken van een duikuitrusting. Verder werden tijdens de groepsreis ook veel tips en tricks gedeeld om het duiken een stuk comfortabeler te maken. Kortom, zeker een aanrader!
Vorig jaar via vakantieduiker een live-a-board vakantie naar Malediven geboekt. Moest eerst nog leren duiken/brevetten halen, dus werd er even een leuk lokaal eilandje bijgeboekt! Was allemaal geen probleem, ze denken bij vakantieduiker heel erg met je mee en zijn heel open, duidelijk, geduldig en meelevend. De vakantie zelf was uiteraard ook top, leuke groep, alles goed geregeld en nog veel mogelijk! Dus ben je ervaren duiker of moet je nog leren duiken, heb je een buddy of ben je alleen, heb je al spullen of niet, weet je al waar je heen wilt of wil je graag hulp... Het maakt niet uit, bel ze en ga voor een top vakantie ;
Absoluut aan te raden om via dit bedrijf je duikvakantie te boeken. "Van duikers voor duikers ". Staan altijd klaar om te helpen of vragen te beantwoorden. Zelfs al gaat de reis niet altijd als gepland zoegen ze er altijd voor dat alles geregeld wordt. Echt fantastisch!!! Net weer terug van een fantastische vakantie met jullie. 10 dagen naar Marsa Shagra. Begon met een staking van lufthansa maar door het snelle en adequate handelen van jullie viel mijn vakantie niet in het water ik natuurlijk wel meerdere malen Bedankt weer voor alle goede zorgen. Groetjes Debbie
Goede vakantie gehad naar Thailand, geregeld door vakantieduiker.nl. Ik heb eerst een paar dagen in Bangkok doorgebracht en ben daarna doorgevlogen naar Phuket om te duiken, waarbij ik eerst enkele dagtrips heb gemaakt en vervolgens een week op een liveaboard heb gezeten. De duikschool die ze hebben geregeld was erg goed en ik heb mooie duiken kunnen maken. Ook de rest van de reis werd goed geregeld en het contact was goed. Ze deden suggesties van andere activiteiten die te doen waren.
Ik heb mijn vakantie naar Bonaire met de vakantieduiker als erg prettig ervaren! De communicatie via de mail ging soepel en snel. De documenten die je krijgt opgestuurd zijn helder en je krijgt antwoord op al je vragen. Ik verbleef in de Dive Hut, een fijne plek. Ik heb een elektrische fiets gehuurd om snel en makkelijk in Kralendijk en bij Wannadive te komen. Het is ook op loopafstand, maar met die hitte niet altijd prettig! Wannadive is een fijne duikschool, ook daar werd ik goed opgevangen en begeleid. Aan de duikschool vast zit een hotel met restaurantje, terras en strand met ligbedden. Hier heb ik veel tijd doorgebracht.
Eerst een informatie vraag gestuurd welke netjes werd beantwoord. Daarna graag even telefonisch contact gehad. Dit was echter teveel gevraagd. Men had geen 10 minuten tijd voor een 11-daagse vakantie van ruim € 4.000,-. Het contact vanzelfsprekend gestopt.
Goede specialisten op het gebied van duikvakanties, veel verstand van diverse bestemmingen. Goed in het afstemmen wat bij je past zowel qua duiknivo als welke bestemming bij jou als persoon past. Al meerdere reizen naar volle tevredenheid geboekt.
Al meerdere prachtige duikvakanties met Vakantieduiker gemaakt; ideaal als alleenreizende duiker zonder buddy. Uiteraard ook mogelijkheden voor niet-groepsreizen. Altijd alles tot volle tevredenheid geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid