facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duikcentrum PiMia-Diving Vinkeveen

Duikcentrum PiMia-Diving Vinkeveen

Info

Duikcentrum PiMia-Diving Vinkeveen verzorgd opleidingen op alle niveau's voor SDI/TDI, PADI, DAN en IANTD. Daarnaast is er de actieve PiMia-Diving Club.

Geschiedenis

Het meest complete duikcentrum van Vinkeveen!

Duikcentrum PiMia-Diving is één van de meest complete duikcentra van Nederland. Wij bieden een breed scala van opleidingen aan. Varieërend van het speciale jeugdopleidingssysteem AQUANAUTEN tot en met Instructeursopleidingen op praktisch alle niveau’s.
Wij zijn ook de thuisbasis voor vele technische- en grotduikers. Zeer regelmatig worden ook voor deze duikers trips en duiken georganiseerd.
Wij beschikt over een speciaal voor duiken ingerichte, boten waarmee regelmatig op de Vinkeveense Plassen wordt gevaren. Doordat de boot trailerbaar zijn zetten we ze ook in in op andere locaties zoals het Grevelingenmeer en de Oosterschelde.
PiMia-Diving CLUB organiseerd jaarlijks ook een aantal trips naar andere bestemmingen in Europa. Duitsland, Frankrijk, Denemarken en Spanje zijn het meest bezocht, maar ook andere bestemmingen komen regelmatig aan bod.
Wij heeft een grote en actieve duikclub PiMia-Diving CLUB welke helemaal gratis is. Meerdere malen per week wordt er voor de leden iets georganiseerd.
PiMia-Diving is bereikbaar via e-mail ([email protected]) of via telefoon (+31(0)297 263270)

Adres: Demmerik 25, 3645EA Vinkeveen
Telefoonnummer: 0624612188
Stad: Vinkeveen
Route: Demmerik 25
Postcode: 3645EA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Airdiving Airdiving 3 km Altijd fijne service en vriendelijke bediening. Ook handig dat er buiten bijvul optie...
Vipdiveschool.com Vipdiveschool.com 4 km SSI Duikschool van beginner tot gevorderde! tevens PADI instructeur(s) aanwezig
Duikschip Susanna Duikschip Susanna 4 km Duikschip op de Vinkeveense plas, dagtrips inclusief onbeperkt vullen aan boord!
Scuba Diving Vinkeveense Plassen Scuba Diving Vinkeveense Plassen 4 km Goede duikschool, met veel persoonlijke aandacht voor de cursisten! Iedere week een a...
GUE Nederland GUE Nederland 4 km Global Underwater Explorers is een non-profit organisatie die is opgericht vanuit de ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid