facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duikcentrum Down Under

Duikcentrum Down Under

Info

www.down-under.nl
[email protected]
020-4826806 zaak
06-54981525 mobiel

Geschiedenis

duik en snorkelshop waar duikers allles onder een dak kunnen vinden ,waaronder een uitgebreid assortiment van duik en snorkelmateriaal van uitsluitend A merken.

Een eigen service en keuringsstation voor duikmaterialen en persluchtcilinders. Vulstation voor 225 en 300 bar, en... een aktief instructieteam wat regelmatig de diverse wateren zowel in Nederland als in het buitenland bezoekt.

Lid worden van het gelijknamige Duikteam Down Under heeft veel voordelen als je de duiksport beoefend. Zoals begeleid duiken, conditie training, avontuurlijke duikreizen naar onderandere Schotland, Oostenrijk, Ibiza, Cariben.

Down Under is het meest complete duikcentrum van in de regio Amsterdam en omstreken.

duikcentrum heeft een locatie gevonden aan de ring van Amsterdam bij afslag S117 in het dorp Landsmeer. Wat op 100 meter van Amsterdam aflicht.



"Een plek waar een duiker zich een duiker kan voelen. Waar ervaring en het delen ervan een belangrijk aspect is. Meer dan 35 jaar duikervaring in huis. Kortom een goed advies een redelijke prijs voor, kwaliteit en kennis van zaken."
Adres: Scheepsbouwersweg 9a, 1121 PC Landsmeer
Telefoonnummer: 020-4826806
Stad: Landsmeer
Route: Scheepsbouwersweg 9a
Postcode: 1121 PC



op zoek naar gerelateerd: Duikwinkel Amsterdam, Duikwinkel Purmerend, Duikwinkel online, Atlantic Duikcentrum, Duikwinkel Rotterdam, Duikwinkel Dordrecht, Duikwinkel Almere, Duiken Nieuwegein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Landslake Lions Landslake Lions 726 meter Leuke sporthal, enthousiast publiek en de 3e helft is er ook goed vol te houden.
Sporthal Landsmeer Sporthal Landsmeer 726 meter Gezellige kantine super gastvrije mensen
Gymnastiekvereniging Wilskracht Gymnastiekvereniging Wilskracht 726 meter Erg leuke vereniging. De peutergymlessen zijn geweldig!
Lions Men's Basketball Lions Men's Basketball 726 meter Professioneel mannen basketballteam
Loon Lions Loon Lions 836 meter Wij zijn Loon Lions. Eredivisie basketbal vrouwen.
Twiske Runners - Hardloopschool Twiske Runners - Hardloopschool 838 meter Hardloop trainingen in Het Twiske, bij Amsterdam Run * Trailrun * Swimrun
AT-Personal Soccer Training AT-Personal Soccer Training 877 meter Mijn zoon leert ontzettend veel van Alex. De naschoolse clinics en techniektrainingen...
IVV Landsmeer IVV Landsmeer 931 meter Eind lopen van de pp. Veld licht wel mooi in een park.
SportStudio Landsmeer SportStudio Landsmeer 945 meter Absolute aanrader. Ben een paar keer in het sportcentrum geweest en het heeft een pro...
Tennisvereniging Heb Durf Tennisvereniging Heb Durf 983 meter Mooie club met goede smashcourt banen! Ligt erg mooi en nieuwe sfeervolle kantine!
Studio van Hout Studio van Hout 1 km Fijne ruimte met voldoende privacy. Echt een aanrader
Bungee Super Fly Bungee Super Fly 2 km Uitdagend en Plezierig! Ik ben nu bijna aan het eind van de cursus en moet zeggen dat...
Recensies
Onwijs leuke duikcentrum. Altijd in voor een goed advies en uitleg. Kan er alles krijgen en zoniet wordt het voor je besteld.
Vriendelijke eigenaar en had alles wat ik nodig had
Vriendelijk te woord gestaan door eigenaar. Schappelijke prijzen, kennis van zaken en altijd net een stapje extra of dat nu uitleg is of een kopje koffie. Met tussenpozen maar komen altijd weer hier terug.
Super behulpzaam en goede service. Wederom supper geholpen. En goede uitleg.
Man die weet waarover hij praat, zeer goede service, heel erg compleet in uitleg bij vragen.
Heel aardige eigenaar en super behulpzaam! Zeker een aanrader!
Ben goed geholpen en de service is prima. Volgende keer ga ik hier weer heen
Prima geholpen en paar goede verhalen gehoord.
Zeer goed duikcentrum. Scubapro, Poseidon, Aqualong en Mares dealer. Serven van ademautomaten in eigen werkplaats. Veel praktijkkennis en PADI opleiding.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid