facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Duijvestein Winterstore Zoetermeer

Duijvestein Winterstore Zoetermeer
Adres: Buytenparklaan 30, 2717 AX Zoetermeer, Nederland
Telefoonnummer: 079 320 8888
Staat: Zuid-Holland
District: Zoetermeer
Stad: Zoetermeer
Route: Buytenparklaan
Huisnummer: 30
Postcode: 2717 AX


Openingstijden

maandag: 12:00–17:30
dinsdag: 12:00–17:30
woensdag: 12:00–17:30
donderdag: 12:00–20:00
vrijdag: 12:00–20:00
zaterdag: 10:00–18:00
zondag: 10:00–18:00

Recensies
Het is en blijft wat mij betreft een fijne winkel als u op zoek bent naar wintersportkleding.nA kwaliteit voor een A prijs.nDe winkel is mooi, nieuw en overzichtelijk en zeer compleet qua assortiment.nParkeren kan gratis voor de deur.nHoud u wel rekening met flinke prijzen. Duijvestein is zeker niet goedkoop. Maar persoonlijk betaal ik graag iets meer voor goede producten.
Fantastisch en snel geholpen. Ontzettend blij met mijn aankoop. Fijne winkel met veel keus.
Interessant aanbieding in de webshop gespot, artikel besteld en betaald, dag later een mail ontvangen dat artikel klaar voor verzenden was “Jouw order # is ingepakt en wordt verzonden door DHL. Je kunt je zending volgen door te klikken op bovenstaande button.nnLet op dat je zending pas traceerbaar is als die voor het eerst wordt gescand door DHL. Dit kan soms even duren.nnMet vriendelijke groeten,nDuijvestein Winterstore”nnVervolgens aantal dagen niets meer vernomen. App gestuurd met vraag wat er aan de hand is.nn“Onze excuses ik zie inderdaad dat er iets niet goed is gegaan, het item is dubbel verkocht”…nnVervolgens om een alternatief gevraagd, of een andere creatieve invulling. Niks is mogelijk, pech gehad. Zoek het lekker zelf uit.nnSlecht voorraadmanagement en teleurstellende service. Gemiste kans Duijvestein!
Top winkel! Heb hier mijn gehele wintersport inboedel gekocht. Al het personeel is echt super vriendelijk, met uitzondering van 1.nnDe heren en dame van de benedenverdieping zijn geweldig. Goed advies - kijken naar wat je nodig hebt. Ook nazorg als je ergens last van hebt in je skischoen.nnDe kleding afdeling is wat minder op de 1e verdieping. Die oudere mevrouw achter de kassa is extreem onvriendelijk. Die komt de bezem naar werk. In de paskamers ben ik wel netjes geholpen.nnSamenvattend een goede winkel waar je kwaliteitspullen kan kopen en naar behoren geadviseerd wordt. Goedkoop is het niet, maar je betaald ook voor de service.
Vandaag op een zondag echt een top service gehad. Na een bonnetje getrokken te hebben werd ik snel gekoppeld aan super aardige snowboard expert. Er werd gevraagd naar mijn ervaring en voorkeuren zodat ik uiteindelijk de perfecte set schoenen, binding en board heb gevonden.nDaarna is hij nog mee gelopen naar de auto om de spullen in te laden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid