facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dudok Den Haag

Dudok Den Haag

Info

Café Brasserie Dudok Den Haag is sinds 2001 het bruisende middelpunt van de Hofstad en een populaire parlementaire ontmoetingsplek. Dudok Den Haag serveert ontbijt, lunch, high tea en diner.



"Dudok Den Haag vormt het bruisende middelpunt van de Hofstad en is een populaire ontmoetingsplek voor velen! Iedereen is welkom: Jong en oud, winkelend publiek, zakenlieden, studenten, artiesten, maar daarnaast is onze brasserie ook een geliefde plek voor politici. Dudok wordt in de volksmond ook niet voor niets ‘de parlementaire kantine’ genoemd.Neem plaats in Dudok Den Haag voor een ontbijt met een krantje aan de leestafel, heerlijke lunchgerechten, van borrel tot diner, maar ook voor een feestelijke high tea."
Adres: Hofweg 1A, 2511AA Den Haag
Telefoonnummer: 0708900100
Stad: The Hague
Route: Hofweg 1A
Postcode: 2511AA


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 23:00
Dinsdag: 09:30 - 23:00
Woensdag: 09:30 - 23:00
Donderdag: 09:30 - 00:00
Vrijdag: 09:30 - 00:00
Zaterdag: 09:30 - 00:00
Zondag: 09:30 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: dudok den haag menu, beste appeltaart den haag, dudok den haag rijnstraat, dudok rijnstraat, dudok den haag geschiedenis, ontbijt bij dudok, dudok den haag korting, dudok rijnstraat menu
Recensies
Was gezellig maar voor Dudok toch iets meer van verwacht. Was met twee vriendinnen aan de high tea, hartige en zoete hapjes op 'de plank' erg smakelijk en mooi opgediend. Wel een beetje jam graag bij de scones, verder goed van smaak. De glazen met chocomouse, fruit en slagroom, zálig! De mini broodjes met eiersalade en hummus vonden we lekker maar niet echt bijzonder. Taartjes mjamm. Verder een tip: een Engels achtig servies zou niet misstaan en belangrijk: 'de theezakjes' wat slordig door elkaar in een schaaltje verdient meer aandacht. Waar ik verder regelmatig in de horeca tegen aan loop: ik zat weer op zo'n oncomfortabel houten stoeltje, zo jammer. Als Dudok een paar dingetjes wijzigt, een topper.
Gezellig en goed restaurant. Met mooi weer kan je op het terras zitten. Ze houden goed rekening met dieetwensen en hebben standaard glutenvrij brood. Je kan hier glutenvrij, lactosevrij en bijvoorbeeld zonder ui en knoflook eten. Speciale dieetwensen: Je kan hier goed glutenvrij, lactosevrij en bijvoorbeeld zonder ui en knoflook eten. Ze hebben standaard glutenvrij brood.
Altijd een gezellige plek om bij te kletsen in het centrum van Den Haag. Dit keer met warme chocolademelk en appeltaart. De taart vond ik lekker, de chocolademelk was erg zoet en had een dikke melkschuimlaag.
Lekker gegeten met onze dreumes en peuter. Vriendelijk personeel en hardwerkend personeel. Wel onderbemand maar dat is overal tegenwoordig. Voor kinderen zijn er twee kleine picknicktafels met speelgoed. Verder voldoende kinderstoelen. Ook is er een kindermenu, maar helaas was de helft daarvan pasta en pannenkoeken niet beschikbaar. Gelukkig eten onze kinderen het liefst friet lekker krokant en vegakroketten.
Hapje gegeten voor een bezoek aan het NDT in Amare. prima hamburger en fish & chips en een lekkere Merlot erbij gedronken. Altijd oppassen met het personeel, want er wordt regelmatig gemorst of de glazen worden niet goed ingeschonken waardoor er druppels aan de bodem hangen. De kans is dan groot dat de kleding dan onder de wijn komt. Viltjes op tafel verkleint de kans op vlekken. Doe hier iets aan.
Typisch geval van elkaar napraten; iedereen zegt “dat je bij Dudok de lekkerste appeltaart eet”. Nou, dan heeft men zeker nog geen echt lekkere appeltaart geproefd. Ja, hij is beter dan in de supermarkt, maar zeker niet het omrijden waard.
Ik heb van tevoren een tafel voor 3 personen gereserveerd bij Dudok voor een late lunch. Wij hebben allemaal verschillende, heerlijke belegde broodjes besteld, en om ons te verwennen hebben wij ook van die overheerlijke seizoenstaarten gesmuld: er bleef geen kruimeltje van over! De bediening was vlot en de verschillende dames die ons bediend hebben waren allemaal verschrikkelijk aardig en zeer attent. We hebben dan ook een flinke fooi achtergelaten. Top! Onze complimenten aan Dudok! Donderdag 18 Mei 2023
Pannenkoeken waren helemaal niet lekker. Maar wel lieve personeelEten: 1/5
Fijne Dudok-vestiging in Den Haag. Er is veel ruimte om te zitten. Ik was hier in de avond. Misschien dat het daarom erg rustig was. De rustige sfeer draagt bij aan de ervaring. Je kan hier tot rust komen met thee, koffie en een stuk gebak. Hartig voedsel is ook een optie. Personeel is vriendelijk en vlot. Dudok staat vooral bekend om het gebak zoals Red Velvet Cake of Carrotcake.
Fijn restaurant en uitgebreide kaart. Dudok stelt eigenlijk nooit teleur. Het ruime ontbijt was gevarieerd en smaakte heerlijk. De americain pancakes zijn ook ruim van formaat en heerlijk luchtig. Ondanks de drukte was de bediening vriendelijk en vlot. Een ideale locatie voor ontbijt, lunch, koffie met de heerlijke appeltaart of een diner.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid