facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dudek Lash Room

Dudek Lash Room
"Nieuw van Forbidden Floor: Speel nu WhatsApp Escape thuis vanuit je luie stoel! Check snel onze website voor alle info, durf jij de uitdaging aan?Ervaar één van de beste Nederlandse escape rooms tijdens een recherche-onderzoek bij Forbidden Floor. Forbidden Floor is een kamer met zo min mogelijk sloten en met zoveel mogelijk onverwachte gebeurtenissen.Lukt het jullie om met maximaal 6 personen het onderzoek af te ronden binnen het uur?"
Adres: Gastendonkstraat 17, 5961 JW Horst
Telefoonnummer: +31615190982
Stad: Horst
Route: Gastendonkstraat 17
Postcode: 5961 JW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NPM Netherlands/ Tina permanentmakeup expert NPM Netherlands/ Tina permanentmakeup expert 462 meter NPM distributeur | Gediplomeerde PMU trainers. Gespecialiseerd in PMU Wenkbrauwen, B...
MEC Barbers Shop MEC Barbers Shop 638 meter Vriendelijk, en de cadeau bonnen worden op naam gemaakt en mooi verpakt!!
L. A.Gasior Hairdressing L. A.Gasior Hairdressing 834 meter Professionals
Recensies
Vorig weekend met vijf volwassen de escape room bezocht. Vier van ons hadden al vaker een escape room gedaan, eentje nog geen enkele. Wat een gave ervaring was deze escape room! We werden keer op keer verrast en de techniek erachter zit knap in elkaar. Na 55 minuten met z'n allen kunnen ontsnappen. Zeker een aanrader om een keer te bezoeken!
Geweldige kamer, zeer proffesioneel! Mooi recherche werk geleverd Top personeel en fijne begeleiding. Niet te veel, niet te weinig. Geeft precies de juiste hints, maar dus geen antwoorden! Echt een aanrader!
Een late namiddag bezochten we met vier volwassenen deze esacape room Forbidden Floor. Vrij snel na aankomst werden we meegenomen naar plaats delict alwaar er eerst een briefing plaats vond. De taak was om een vermist persoon te zoeken. Na de brieving werden we de betreffende ruimte in gebracht om op zoek te gaan naar de oplossing van het verhaal. Het verhaal en de bijbehorende escape room sloten netjes aan als een geheel. Na alles doorzocht te hebben konden we de juiste stappen zetten om een goed eind resultaat neer te zetten. Het was een prettige tijdverdrijf. Een tip aan de organisatie: Een zaklampje zou een welkome ondersteuning zijn. Graag zelfs.
Super leuke kamer, vriendelijk personeel; een echte aanrader! We konden nog heel last minute terecht, dank voor de flexibiliteit en de leuke beleving!
Hele gave escaperoom. Ook voor de kids erg leuk!!!
Top escape room waar je gelijk in de situatie meegetrokken wordt door de goede locatie en mooie aankleding. Prima moeilijkheidsgraad en een mooi doordacht hint-systeem dat onopvallend in het spel verweven zit. Zeer enthousiaste eigenaar die op die manier ook net weer dat extraatje geeft aan deze kamer. Aanrader!
Ik vond het wel oke. Het spel was absoluut geen horror meer onderzoek. En je kreeg veel aanwijzingen door de walkietalkie. Dus om iets op te kunnen lossen moest je voordurend vragen stellen. Ik zou het leuker gevonden hebben als je zelf alles kon oplossen. Het spel hebben we wel uitgespeeld in 54 minuten. En er zaten wel leuke trucjes bij. Echter zou ik het niet aanraden als je al eens eerder naar een escaperoom bent geweest.
Leuke escaperoom voor het gezin en vrienden. Netjes neergezet op een ruime zolder van een gebouw uit 1902.
Een zeer leuk en goed in elkaar gezette escape room. We Zeggen er natuurlijk niet veel van maar je werkt met een 2e virtuele escape room samen.
Gaaf concept, leuke manier om de tips te delen. Enige nadeel is de hoogte waarbij mijn vader zijn hoofd stevig stootte.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid