facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ducktrail Eendenrally - Bedrijfsuitje

Ducktrail Eendenrally - Bedrijfsuitje

Info

Bedrijfsuitje (20-200 personen) in Lelijke Eenden. Starten in het Groene Hart en in de Zaanstreek. Of bij u op locatie!

Geschiedenis

Ducktrail Eendenrally verzorgt bedrijfsuitjes met 50 Lelijke Eenden én een Limousine Eend. Zaanstreek, Groene Hart en op maat.



"Ducktrail verzorgt Eendenrally's als bedrijfsuitje of familie-uitje. 40 Vrolijk gekleurde Eenden staan voor u klaar. Bij Amsterdam Zaanstreek of vanaf uw eigen locatie.Zelf navigeren met roadbooks? Dan kiest u voor een avontuurlijke Eendenrally met afwisselende stops onderweg. Gezellig met elkaar onderweg in konvooi? Dat kan met de Expeenditie."
Adres: Stofkuipstraat 2, 1531NC Wormer
Telefoonnummer: 075-6420444
Stad: Wormer
Route: Stofkuipstraat 2
Postcode: 1531NC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Team Klijnsma Team Klijnsma 129 meter Team Klijnsma: Trefzeker! Wij bedenken ideeën die mensen enthousiast maken over uw me...
Groot Promotions Groot Promotions 753 meter Leuke markten met aardige mensen.
Creatief Onderdepannen Creatief Onderdepannen 910 meter creatief onderdepannen is het adres voor leuke kado's en gezellige workshops!
Conference Matters Conference Matters 995 meter Wij publiceren over de organisatie van inhoudelijke evenementen. Bijeenkomsten die er...
Recensies
Met Hemelvaart een 2CV Schittereend gehuurd en met het gezin erop uit getrokken. Was hier al eens eerder met het werk van mijn vrouw geweest. Je wordt alleraardigst ontvangen met koffie, waarna je een uitgebreide briefing krijgt over de 2CV en het rijden ervan. Fantastische dag gehad, je krijgt een lekker overlevingspakketje mee en als je wilt een route om de omgeving te verkennen. Maar je kunt zoals wij deden ook zelf een motorroute meenemen op je TomTom / Garmin. Leuk uitje voor je gezin, als bedrijfsuitje of met vrienden minimaal 21 jaar. Aanrader dus!
Fantastisch om te rijden in een eend even wennen aan het schakelen, ook het zitcomfort beter als gedacht en door de lange vering geen harde knallen echt een fantastische dag gehad met vrienden
Wat een geweldige garage en veel keuze uit verschillende mooie eendjes..het was een leuke ervaring om in de Cv2 te rijden..de fort route is een aanrader..thank you all!!!
Een 2CV gehuurd voor een dag. Deze was zeer goed onderhouden. Na een uitgebreide instructie en een gereedschapskist met proviand konden we op pad. 4 mannen die de hele dag met een grote glimlach op het gezicht een hoop bekijks trokken met hun kanarie-gele 007 eend. Echt heel leuk!!
Heel erg leuk om een keer een dagje door de polders van Noordholland te rijden in een "lelijke" eend. Echt een ervaring rijker. De eendjes rijden prima.
Het was geweldig,we hadden een leuke route mee gekregen waar we onze eigen draai aan gegeven hebben,duidelijke uitleg,mochten zelf de eend uitkiezen ,het was TOP
Echt superleuk om met wat collega's te doen. Goede uitleg vooraf, keus uit verschillende routes en stopplekken. Snoeptrommel mee. Hilarische momentjes onderweg. Zeer geslaagd.
Wat een geweldige dag gehad! We werden vriendelijk ontvangen en kregen een duidelijke uitleg over de auto’s. Ook zagen de auto’s er super leuk uit met leuke namen en thema’s. Er zat een map bij met een hele mooie route waar veel moois te zien was. Echt een aanrader om hier zo’n leuke tour te doen!
Heel mooie dag gehad met de eendjes...top geregeld
Vandaag hebben wij met het werk een middag in de Ducks gereden. Het was onwijs leuk, heel goed uitgelegd door Robert Jan en Joan als ik het goed heb... en perfect geregeld. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid