facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ducati Zaltbommel

Ducati Zaltbommel

Info

Ducati Zaltbommel. De enige Ducati Store in Nederland.



"DE DUCATI FLAGSHIP STORE van NEDERLAND. Alle Ducati modellen staan in onze showroom voor u klaar. Een proefrit kan altijd. Als Ducati dealer kennen we alle ins-en-outs van alle Ducati’s, plus alles over garantie, inruil en service. Al onze technici zijn door Ducati zelf opgeleid en werken met originele Ducati onderdelen en officiële Ducati-diagnose apparatuur."
Adres: Schimminck 6, 5301 KR Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0031(0)418513521
Stad: Zaltbommel
Route: Schimminck 6
Postcode: 5301 KR



op zoek naar gerelateerd: Ducati Amsterdam, Ducati Panigale V4 Huren, Ducati motor prijs, Ducati Nederland, Ducati Zaltbommel Facebook, Ducati Nuenen, Ducati - Marktplaats, Ducati dealer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JVP / Per 1-8-2016 Front Row Components JVP / Per 1-8-2016 Front Row Components 791 meter Al veel bestellingen gedaan. Altijd goede service!
Front Row Components Front Row Components 842 meter Hele goede service naar de klant toe. Denken met je mee en zijn heel coulant om samen...
Recensies
Zeer netjes geholpen met de inkoop van mijn Hypermotard, die ruim €2,5k minder opbracht bij de dealer waar ik hem had gekocht ! Sowieso altijd al een goed gevoel bij deze dealer, ook onderhoud uit laten voeren zonder gedoe..en nooit het gevoel “kopen of wegwezen” gehad, die ik bij andere dealers wel had. Zeer nette haal en breng service ook! Compliment ook voor Nik voor de nette communicatie! Tot snel weer :
Vandaag de Multistrada V4 Rally opgehaald en alles was perfect geregeld door Wouter. Alles was keurig overgezet van de vorige motor en de motor stond op tijd klaar voor de prettige aflevering met de benodigde uitleg van de systemen en de koppeling met de telefoon. De eerste 100 km. gemaakt en het was een genot om de motor in te rijden! Heel veel dank!
Fijn contact gehad met Nik rondom de aanschaf van mijn DesertX. Na een dagje huren was ik verkocht, en de motor ook :-. Huurprijs werd netjes weer verrekend in de aankoop. Aflevering met de gewenste accessoires was top geregeld, evenals de after-sales.
Nu al enige tijd klant en 3 motoren verder. Vrijdag mijn nieuwe Diavel opgehaald bij Nik en super blij mee! Bij binnenkomst stond de motor al klaar en hebben wij alle laatste puntjes geregeld. De motor was netjes gepoetst en afgetankt. Voor vertrek nog even de “oude” motorfiets ernaast gezet voor een leuke foto. Qua service echt een aanrader! Alles wordt altijd netjes geregeld. Er is veel kennis in huis wat betreft de motoren en iedereen is altijd erg vriendelijk. Als je opzoek bent naar een goede motor of goede service ben jij hier aan het juiste adres. Je krijgt tips, er wordt met je meegdacht en een proefrit is altijd zo geregeld! Het is dan ook altijd een ervaring anzich, kijkend naar het aanbod wat er staat zowel occasions als nieuw! Zeker een aanrader!
Mijn tweede motor mogen kopen bij Ducati Zaltbommel en dit keer een Panigale v4s. Geheel volgens wens heeft Ducati Zaltbommel de speciale Termignoni 4 uscite gemonteerd en wat een geluid! Bij het ophalen werd de nieuwe motor gepresenteerd tegenover mijn oude motor, waarvan de nieuwe eigenaar op precies hetzelfde moment binnenkwam. Het was toeval, maar wat een leuke en mooie ervaring! Het team van Ducati Zaltbommel neemt de tijd voor je, zijn vakkundig, meedenkend en altijd vriendelijk. Als ze je naam al roepen bij binnenkomst dan weet je dat het goed zit!
Wederom was de aflevering weer een feestje in Zaltbommel. Wanneer je Ducati rijdt, kan je niet om Ronald en zijn team heen. Meer kennis en toewijding voor het merk vindt je niet. Ze zijn niet voor niets door Ducati beloont met de titel beste dealer!
Goed advies, goede service, de koffie staat altijd klaar. Bij Ducati Zaltbommel is alles te vinden voor de motorrijder, van de prachtige Ducati's tot onderdelen, onderhoudsmiddelen, kleding, enz. Geen opdringerige verkopers en verkoopster maar een eerlijk advies en interesse in de klant. De Scrambler rijdt heerlijk, soepele machine. Als beginnend motorrijder stapte ik zo op.
Vandaag even terug geweest met mijn Diavel. Deze heb ik een paar maanden geleden in Ducati Zaltbommel gekocht. Van te voren even contact gehad met Nick voor het spannen van de ketting en het brandende service lampje. Bij aankomst werd ik gelijk vriendelijk geholpen bij de service balie. Motor werd gelijk naar de werkplaats gebracht om de puntjes op te lossen. Na een lekker bakkie koffie en eventjes rondkijken in deze mooie schowroom werd mijn motor weer voor gereden. Alles opgelost en ook gelijk even het linker handvat weer goed vastgezet. Wat een top service van deze motorzaak en het personeel. Bedankt Ducati Zaltbommel voor de fijne ervaring en blij dat ik mijn motor hier gekocht heb. Grt René Panneman
Bij Ducati Zaltbommel is het prettig winkelen. Ik heb bij Jeffrey een occasion Monster 1100 gekocht die alle verwachtingen overtrof. Wat mij als klant opvalt: - plezierige en duidelijke communicatie - men komt hier afspraken na - offerte is correct - aflevering is correct - goede koffie
Vandaag mijn Multistrada mogen ontvangen. Zoals verwacht van Ducati Zaltbommel werd ik vanaf de aankoop tot de levering super goed geholpen. Jullie service is top en altijd erg vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid