facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dubotechniek

Dubotechniek

Info

Zie, hoor en voel de nieuwste innovatieve duurzame energietechnieken van ruim 30 exposanten in het Dubo Belevingscentrum. De technieken zijn in werking opgesteld.



"Ben jij op zoek naar een bedrijf dat een totaalpakket kan aanbieden voor een duurzaam project? Dan is Dubotechniek jouw partner voor het opleveren van een succesvol project. Of het nu een nieuwbouw, utiliteit of renovatieproject is, bij ons ben je aan het goede adres!Innovatie is de toekomst, daar weten wij alles van. Innoveer je niet, dan sta je stil. Juist daarom ontwikkelen wij al jaren prefab duurzame installaties.Onze focus ligt op de ontwikkeling van op en top duurzame prefab installaties. In 2012 kwamen we met de plug & play WKO-installatie ONE op de utiliteitsmarkt. Een prefab, gestandaardiseerde en modulaire WKO-installatie die we in 1 dag plaatsen en die wij in eigen huis ontwerpen, assembleren en testen."
Adres: Valeton 10, 5301 LW Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418597450
Stad: Zaltbommel
Route: Valeton 10
Postcode: 5301 LW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: DUBO warmtepomp
Recensies
administratie laat te wensen over nog steeds geen jaar afrekening van 2022 ,normaal eind december jaar loopt van 01-12 t/m30-11,het is nu 24 februari en nog steeds geen ANTWOORD
Onderhoud contract wordt niet nageleefd, inmiddels wel een nieuwe factuur ontvangen. Wordt niet teruggebeld of gemaild. Erg ontevreden!!
Fijne partij, aanrader!
Vreselijke onprofessionele bedrijf! Kunnen alleen de woorden, BETALEN of incasso inschakelen ! Wat een oplichters!!
Bedrijf heeft moeite met terugkoppeling op e-mail.
Mooi pand en een goed gesprek gehad.
Vreselijk bedrijf en duur!
Topbedrijf voor duurzame energie oplossingen
Verdraaid innovatief bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid