facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dubbel-Op

Info

Kip & Ei Dubbel-Op is een perfecte tussenstop óf afsluiting van een dagje Stadslandgoed de Kemphaan of Flevoland.
voor lunch en diner!

Geschiedenis

Als de kippen erbij zijn, kiplekker, haantje de voorste, kakelvers zijn woorden die in de nieuwe menukaart staan van Dubbel-Op de Kemphaan.
Dubbel-Op de Kemphaan is een echt Kip & Ei restaurant, met allergeen vrij gekruide en gedeeltelijk halal geslachte kip-ei producten, gluten- en lactosevrije pannenkoeken en heerlijke kiptapas. Onze kip heeft het Clean Label en het Beter Leven Label.



"."
Adres: Kemphaanpad 8, 1358 AC Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0365309977
Stad: Almere-Stad
Route: Kemphaanpad 8
Postcode: 1358 AC



op zoek naar gerelateerd: Pannenkoeken Almere Kemphaan, De Kemphaan Almere, Kemphaan Almere restaurant, Buitengewoon Lekker Almere, Pannenkoeken bestellen Almere, Pancakes Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ekte Sranan Koekroe Warung Baka Wojo Ekte Sranan Koekroe Warung Baka Wojo 21 km Ik heb na lang zoeken eten besteld bij Ekte Sranang koekroe. Het eten werd veel eerde...
Simitçi Dünyasi Almere Simitçi Dünyasi Almere 23 km Voorheen was ik tevreden met Mila maar deze laatste keer was wel echt de top punt dat...
Vapiano Nederland Vapiano Nederland 23 km Hier gaan eten. Alleen de bovenverdieping was open en heel donker. We mochten doorlo...
Gateway Diner Gateway Diner 24 km Nadat je hier gegeten hebt, wil je nooit meer wat anders! Het eten was heerlijk, maar...
Recensies
Een hele slechte ervaring. 77 euro betaald voor 3 pannekoeken en een salade. We hebben ruim 45 minuten gewacht op ons eten en toen waren de pannekoeken koud en hard! Als er nou nog smaak aan had gezeten was het te overzien maar er zat niet eens smaak aan het vlees of kaas. Hoe kan dat? Hoe kun je jezelf een pannekoeken restaurant noemen en niet weten hoe je er een moet klaar maken.... heel jammer! Voor ons nooit meer in ieder geval!!
Centraal gelegen op het landgoed van de Kemphaan bied dit restaurant de gelegenheid om voor/na/tijdens de wandeling even tot rust te komen. Mijn bezoek was op midden op een werkdag en het was vrij rustig. Hierdoor was het mogelijk een tafel uit te kiezen met uitzicht over het water en op de achtergrond de verblijven van de dieren. Heten eten was lekker maar niet noemenswaardig. De bediening was vriendelijk en vrij snel. Kindvriendelijkheid: Kleine speelhoek voor kinderen. Rolstoeltoegankelijkheid: Verschillende ramps om met een rolstoel het gebouw in te komen. Hier eten met een rolstoel is zeker mogelijk.
Op 24 december ons familie diner hier gepland, en wat een verrassing! De tafels aan elkaar geschoven en heel sfeervol gedekt! Een heerlijk warm buffet, met voor elk wat wils, en meer dan voldoende in de au bain marie!! Een bijzonder geslaagde middag/avond en zeker voor herhaling vatbaar! Daarbij heel erg vriendelijk en meedenkend bedienend personeel, en een top kok! Absoluut een aanrader!!! Vegetarische menuopties: alles is mogelijk, veel flexibiliteit in de menukeuze! Kindvriendelijkheid: kinderen kregen extra aandacht met o.a. zelf ijsjes maken, heel leuk! Parkeren: gratis parkeren op 150 meter afstand.
Heerlijke pannenkoeken gegeten, ook top voor groepjes zonder kleine kids. De nieuwe eigenaar is heel vriendelijk en vertelde ons dat hij vaak alleen werkt. Daarom des te meer respect voor hoe goed en snel we geholpen werden. Topsfeer, wij komen zeker terug!
Heerlijke pannenkoeken gegeten! Ik kom hier vaker voor een heerlijke lunch of diner en ik ga iedere keer weer met een volle maag en een blij gevoel terug naar huis. De medewerkers zijn altijd super vriendelijk en zien er goed en verzorgd uit! Ik vind het ook altijd erg prettig dat de serveersters ook echt de tijd voor je nemen en dat ze niks afraffelen. Vaak krijg ik bij andere restaurants het gevoel dat de medewerkers niet de tijd voor hun gasten nemen, maar hier is dat zeker niet het geval! Echt een top restaurant! zeker een aanrader! Ook is de ligging van het restaurant echt prachtig!
Vriendelijke bediening behalve de ',kok' die de pannenkoek kwam brengen wel vriendelijk maar zijn kleding was gescheurd en was zeker niet dezelfde ochtend aan getrokken. Die kan beter in de keuken blijven of een schoner zonder scheuren koks pak aantrekken . De pannenkoek was niet slecht maar ik heb ze beter gegeten. Misschien is deze kok niet geschikt voor dit restaurant wat op een unieke locatie ligt . Prijzen van het eten zijn aan de hoge kant vind ik . De drankjes zijn zeker niet te duur . Rolstoeltoegankelijkheid: Niet je moet met een trap naar beneden.
Altijd een genot. Echt heerlijke pannenkoeken! En de kids kunnen lekker vrij en veilig spelen in de kidscorner terwijl papa en mama nog even na tafelen. De bediening is vriendelijk en het is er nooit te druk. In de omgeving kun je mooi wandelen en er zijn allerlei andere leuke activiteiten zoals een camping, een boerenmarkt en een mini dierentuin. Vegetarische menuopties: Appel op de pannenkoeken is altijd een hit bij de kids Kindvriendelijkheid: Speelplek voor kinderen zowel binnen als buiten Parkeren: Honderden gratis parkeerplaatsen op loopafstand. Rolstoeltoegankelijkheid: Het terras en restaurant zijn bereikbaar voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.
Wat een heerlijke plek, terras aan het water, grotendeels overdekt dus ook bij wat minder weer kun je heerlijk buiten zitten. Prima menukaart, voor ieder wat wils en prima prijzen. Bediening is erg vriendelijk en attent. Veelzijdig restaurant voor gezinnen met of zonder kinderen maar ook voor grotere groepen is er meer dan genoeg ruimte. Kortom we komen zeker terug!
Parkeren is gratis maar je moet nog wel een aardig eind lopen voordat je bij het restaurant bent. Dat is opzich niet erg want je loopt door een park/natuurgebied. Ik heb het eten niet opgegeten maar laten staan en dat doe ik eigenlijk nooit. Het eten was heel erg vet en de service erg matig. Nooit is ons ook maar 1x gevraagd of alles in orde was terwijl het restaurant practisch leeg was. Parkeren: Ver weg van het restaurant.
Heerlijke pannenkoek gegeten. Perfect gebakken en goed van smaak. Zelden zo'n goede gehad. Vriendelijke en hartelijke bediening. Architectuur niet zo sfeervol. Er wordt geprobeerd dit wat op te leuken met gekleurde kussentjes en accessoires. Kindvriendelijkheid: Speel mogelijkheden aanwezig. Parkeren: Parkeerplaats gratis en op loopafstand. Niet voor deur. Rolstoeltoegankelijkheid: Rolstoel helling aanwezig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid