facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dual Inventive

Dual Inventive

Info

Dual Inventive gelooft sterk in de verdere ontwikkeling en benutting van ‘het spoor’ als duurzame en aantrekkelijke vervoermodaliteit voor de toekomst.

Geschiedenis

Dual Inventive BV gelooft sterk in de verdere ontwikkeling en benutting van ‘het spoor’ als duurzame en aantrekkelijke vervoermodaliteit voor de toekomst. De marktkansen voor de innovaties zijn een afgeleide van de trends en ontwikkelingen die voor de railsector breed van toepassing zijn, en die op hun beurt worden gevoed door enkele fundamentele maatschappelijke en economische ontwikkelingen.



"Dual Inventive ontwikkelt en produceert innovatieve technologische producten die het werken aan de railinfrastructuur veiliger en efficiënter maken, de spoorcapaciteit voor vervoerders maximaliseren en de betrouwbaarheid van de railinfrastructuur verbeteren. Dit doen wij met technologie die draadloos is."
Adres: Belgiëstraat 5, 5061 KG Oisterwijk
Telefoonnummer: +31 (0)13 533 9969
Stad: Oisterwijk
Route: Belgiëstraat 5
Postcode: 5061 KG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dual Inventive app, CRM 3000 dual inventive, Rss 3000, ZKL 3000 RC, Ubiquitous Rail, Spoorspatting voorkomen, Kortsluitlans
Recensies
Uitstekende services, Juffrouw gooide 12 zakken van 30 liter aarde op een kar en vroeg na het afrekenen of ze mee moest helpen met inladen.
Prima , kom nog meer terug
Verzorgd en vriendelijke mensen
Vertaald door Google goede plaats Origineel مكان جيد
Vertaald door Google Mooi Origineel جميل
Vertaald door Google Gratis vacuüm Origineel Free vacum
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid