facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Du Plessis Letselschade Advocatuur

Du Plessis Letselschade Advocatuur

Info

Ik wijs u de weg in het oerwoud van regels en wetgeving, neem het voortouw in uw zaak en maak mij sterk om een redelijke schadevergoeding voor u te krijgen

Adres: Oudste Poortstraat 7, 7041 AP 's-Heerenberg
Telefoonnummer: 0314 - 84 39 84
Stad: 's-Heerenberg
Route: Oudste Poortstraat 7
Postcode: 7041 AP



op zoek naar gerelateerd: Susan Du Plessis, du plessis zuid-afrika
Recensies
Nadat ik betrokken was geraakt in een ongeval ben ik door een bekende van mij gewezen op Susan Du Plessis. Voordat ik hierop gewezen was had ik het geprobeerd bij een groot letselschade kantoor. De intake hier was met een medewerker en niet met de advocaat, dat voelde voor mij toch te afstandelijk. De intake bij Susan daarentegen was met haar persoonlijk en zij was hiervoor zelfs kosteloos bij mij thuis geweest! Susan gaat voor haar cliënten door het vuur. Op de momenten dat ik door de bomen het bos niet meer kon zien en tegelijkertijd mijn rug recht moest houden tegenover de verzekeraar, ondersteunde Susan mij strijdlustig en gedreven. Zonder haar had ik het niet gekund. Ik ben je ontzettend dankbaar voor alles. Susan je bent een topper! Ik kan je maar 5 sterren geven, maar je verdient er 10. Ondanks dat de zaak afgerond is laat ik jouw nummer tussen mijn contacten staan, voor het geval dat :
Na een ongeval ben ik in contact gekomen met Susan. Zij gaf direct een zeer heldere en goed te begrijpen uitleg over een eventuele procedure. Ook is Susan erg begaan met het welzijn en het herstel. Ik vind Susan zeer gedreven en strijdbaar voor gerechtigheid. Ze komt haar afspraken na en blijft continu communiceren. Dit neemt de zorg rondom een juist afwikkeling volledig weg wat ik erg prettig vond. Haar doortastendheid is te prijzen. De aanleiding overkomt je vaak maar een goede afhandeling is dus een keuze!
super fijne begeleiding en afhandeling van mijn zaak, Ze neemt de tijd voor haar cliënten, Persoonlijk zou ik niemand anders dan Du Plessis letselschade aanraden !!! mijn zaak is gelukkig afgehandeld, zaak van mijn vrouw loopt nog wij hebben volle vertrouwen in Susan, nogmaals bedankt voor alles
wat een fantastische , bekwame, aardige en goede advocaat is zij! na een ongelukkige val in 2016 heeft zij haar tanden vastgezet in mijn zaak. Terwijl ik alleen maar wilde herstellen en mijn toekomst zag veranderen stond zij me bij en keek vooral na die onbekende toekomst vol mogelijkheden. Susan , je hebt me zo onwijs geholpen en die onbekende weg zal ik al dan niet hinkend vol vertrouwen gaan!
Alle lof voor Susan die de belangen van mijn moeder heeft behartigd. Mijn moeder werd aangereden door een auto en voor haar was het moeilijk om door het letsel en deze nare ervaring alles te regelen met de tegenpartij, de verzekering, enz. Ik heb daardoor Susan benaderd. De afstand van 3 uur reizen van mijn woonadres t.o.v. Susan haar kantoor was geen enkel probleem, dat kon prima telefonisch, per e-mail en post. Zij heeft ook mijn moeder persoonlijk bezocht en dat werd zeer gewaardeerd en er was direct vertrouwen. Susan communiceert empathisch, tactisch, analytisch, is helder, nauwgezet, grote kennis van haar vakgebied en meer. Een top letseladvocate met een warm hart. Wij hadden geen betere letselschade advocaat kunnen wensen en zijn heel tevreden met de positieve afronding van alles. Bedankt Susan. Hartelijke groet ook namens mijn moeder, zussen en ik.
Via mijn verzekeringsadviseur doorverwezen naar Susan. Dit was mijn eerste ervaring met een advocaat, wat ik best spannend vond.  Maar ze legde me goed uit wat ik van haar kon verwachten en wat ze voor mij kon doen. Dit stelde me gerust en daarom de knoop doorgehakt en van haar diensten gebruik gemaakt. Elk woord is ze nagekomen! Ze heeft me nooit bezien als een nummer maar als een persoon.  Ze is voor mijn rechten opgekomen en daar ben ik haar dankbaar voor. Dankjewel Susan voor al je hulp
Susan, Bedankt wat je allemaal gedaan hebt voor mij diep respect voor jou. Wat hadden we gemoeten zonder jou. Vanaf begin tot het eind heb je ons overal in bijgestaan. Eerlijk oprecht betrouwbaar en kennis van zaken zijn de juiste woorden voor jou. Ga zo door we zullen jou nooit vergeten.
In 2018 een auto ongeluk gehad,omdat er zoveel bij komt kijken en ik op dat moment er niet toe in staat was hebben we gekeken voor een goede letselschade advocaat. Wij kwamen al snel bij Susan du plessis uit. Na een intake gesprek kregen we de kans om erover na te denken of Susan de juiste voor ons was. Daar hoefde we niet over na te denken. Wat een vertrouwd gevoel gaf Susan ons. Ze heeft mij/ons zo goed geholpen weet van aanpakken is open en eerlijk en niets is te veel. Kortom ik zou Susan iedereen aanraden als hij of zij hulp nodig heeft met het bij staan van een zaak. Susan bedankt voor alles je bent een Topper.
Heel tevreden, eerlijk, duidelijk en rechtdoorzee. Na een lange lijdensweg bij een andere letselschadeadvocaat, heeft deze advocaat mijn leed verzacht en ervoor gezorgd dat ik mij weer blij en gelukkig voel, ik kan weer door met mijn leven. Er staat een punt achter mijn lastige dossier. Ik zou haar iedereen aanraden. Mocht ik haar ooit weer nodig hebben, wat ik niet hoop, dan kies ik weer voor Susan! Dankbaar voor jouw hulp!
Alle lof voor Susan du Plessis, vanaf dag 1 na de kennismaking heeft zij zich in mijn zaak vastgebeten. Alles wat maar mogelijk was heeft zij voor elkaar gekregen in een gecompliceerde zaak. Met veel energie en toewijding heeft zij voor mij gestreden en mij het gevoel gegeven dat ze ook persoonlijk betrokken was, en aan de finish heeft zij een pracht resultaat zelfs boven verwachting behaald. Dit geeft mij en mijn familie nu een soort van rust dat mijn toekomst hopelijk rooskleuriger wordt. Bedankt voor je tomeloze inzet en het behaalde resultaat. Susan du Plessis kunnen wij iedereen aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid