facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DTS Ede

DTS Ede
Adres: Inschoterweg 2, 6715 CS Ede, Nederland
Telefoonnummer: 0318 437 121
Staat: Gelderland
District: Ede
Stad: Ede
Route: Inschoterweg
Huisnummer: 2
Postcode: 6715 CS


Openingstijden

maandag: 17:00–21:00
dinsdag: 17:00–21:00
woensdag: 17:00–21:00
donderdag: 17:00–21:00
vrijdag: 17:00–21:00
zaterdag: 08:00–20:00
zondag: Gesloten

Recensies
Prima complex, grote kantine en heel erg fijn dat je pitchers bier mee naar buiten mag nemen tijdens de wedstrijd van het eerste. Dat voorkomt dat je doelpunten mist zoals mij weer eens overkwam.
We hebben een geweldige tijd gehad tijdens de toernooi, de organisatie was erg goed, iedereen werkte mee en de wedstrijdofficials waren geweldig. De kantine was schoon en de arbeiders waren vriendelijk. Goede ervaring, bedankt DTS EDE
Gewoon een voetbalclub! Velden liggen verspreid achter elkaar. Gras en kunstgras. Prima club niets geks, al denk je bij aankomst wel even na wat voor club het is, met al die hekken en sloten.. vriendelijke spelers en goede scheids.
Gezellige vereniging met zowel prestatie als recreatief voetbal.
We speelden op het slechtste en verste gelegen veld en de verst gelegen kleedkamer, zodat de rust voor de spelers korter was. Er was geen drinken in de rust en we zaten met 3 teams in de kleedkamer.nWe hadden een scheidsrechter van DTS zelf, een oudere man, die het niet kon belopen en 2 x op een afstand van ca. 70 mtr op appel van de DTS coach een penalty geeft en ook nog een glas zuiver doelpunt van ons afkeurt.nAls je zo een derby wil winnen zegt alles over de verhoudingen van beide clubs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid