facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dtpplus

Dtpplus
"Bij PLUS Meeuw zorgen we voor goed eten, voor de buurt en voor elkaar. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Soms is dat biologisch of Fairtrade, altijd zoveel mogelijk groente en fruit uit het seizoen, en waar dat kan van Nederlandse bodem. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. We bieden een snelle, persoonlijke service - zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom zorgen we wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen, acties voor gratis bezorging en bieden we een ruim assortiment aan producten die jaarrond blijvend laag geprijsd zijn."
Adres: Aldebaranstraat 44, Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181-772092
Stad: Spijkenisse
Route: Aldebaranstraat 44


Recensies
Ik woon letterlijk omcirkeld door de supermarkten. Allemaal op ongeveer de zelfde afstand van mijn huis. En toch ga ik meestal naar de PLUS. Dus vergeleken met de andere vind ik plus een fijne winkel. Vind hem zeker niet de goedkoopste winkel. Sterker ik vind hem vaak eigenlijk duurder. Wat ik zou verbeteren? Meer aanbiedingen voor alleen wonende. Geloof op of niet wasverzachter bederft. 4 flessen of 5 voor de prijs van 1 is leuk. Maar niet als je iets weggooit. En dat is met veel. Maar nog steeds doe ik me boodschappen hier.
Zondag jl ,boodschappen doen. staan er zelfscankassa's 6 stuks heel mooi, Allemaal in gebruik TOP 1kassa ingebruik heel mooi voor de omzet maar niet voor mij ,,,met een hele lange rij klanten. Een vrouwtje moet elke klant controleren staat gewoon te streng afgestelde per klant. Niet erg klant vriendelijk meneer de Zeeuw. Mensen lopen echt weg ik zie het gewoon gebeuren,zonde dit kost omzet en klanten. Die de klanten laten de boodschappen staan dat is erg jammer! En persoonlijk vindt ik de winkel niet meer zoals geweest is,teveel lege schappen en zijn de producten gewoon niet aanwezig,ik weet dat er personeel gebrek is ,ik kamp daar ook mee maar m'n winkel is wel vol en schoon. Dit wilde ik even kwijt. Mvg
Heel jammer als je op gesprek komt voor een vacature en vervolgens hoor je niks meer van ze. Je kan mailen wat je wilt maar niks meer gehoord.
Op zich prima supermarkt, maar vaak zijn er dingen van de actie niet op voorraad
Heel wat stappen gezet om alles te vinden, ik kom hier niet zo vaak, maar je moet het treffen met het personeel als je iets vraagt. Beetje jammer.
Hele nette en schone zaak . Minimale hinder van spullen bijvullen. Zeer ruime keus
Er stond dus dat plus goedkoper was dan menig concurrent.... NOT!!! Bizar die prijzen
Niet mijn favoriete supermarkt wel veel keuze.!
Heel slechte ervaring. Voor de eerste keer in deze winkel. Twee artikelen volgens de folder in de aanbieding, maar bij het schap stond niets aangegeven. Bij de cassiere aangeven dat ik deze artikelen alleen wil kopen indien ze in de aanbieding zijn. Daar zou ze op letten. Zij zou dit nakijken, en gaf aan dat het in orde was. Thuis blijkt op de kassabon dat ik de volle prijs betaald heb. Ik voel me wel opgelicht en ga daar dus nooit meer heen.
Hele mooie grote supermarkt in het Winkelcentrum Akkerhof met zeer vriendelijk personeel, ze hebben een mooie vers en vleeswaren afdeling, te veel om op te noemen dus .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid