facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DTC Zwolle

DTC Zwolle
"DTC Zwolle Fysiotherapie, Rugexpertise en Manuele therapieWij zijn een Diagnostisch Therapeutisch Centrum.Binnen onze fysiotherapiepraktijk in Zwolle kunt u terecht voor fysiotherapie, manuele therapie en rugexpertise.DTC Fysiotherapie is ons centrum voor fysiotherapie en manuele therapie. Hier kunt u terecht met al uw klachten van het bewegingsapparaat. U vindt ons op een goed bereikbare plek tussen Stadshagen en Westenholte.DTC Rug Expertise is ons centrum speciaal bedoeld voor mensen met herniaklachten en mensen met chronische rug- en nekklachten. Door onze kennis, jaren lange ervaring en het uitgebreide mechanisch onderzoek wat wij doen, kunnen wij u adviseren over de behandelmogelijkheden. U ontvangt van"
Adres: Voorsterweg 44-004, 8042AD Zwolle
Telefoonnummer: 038-4216394
Stad: Zwolle
Route: Voorsterweg 44-004
Postcode: 8042AD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Fysiotherapie Zwolle, Rug fysio Zwolle, Rugklachten Zwolle, Fysiotherapie Zwolle Westenholte, Fysio Stadshagen, Fysio Zwolle Zuid, McKenzie therapie Zwolle, Fysiotherapie Zwolle aalanden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Animoo Animoo 592 meter Honden en paarden
Chiropractie Van Viegen Chiropractie Van Viegen 875 meter Een hele fijn bedrijf om snel van je klachten af te komen
Fysiotherapiepraktijk Zwolle Fysiotherapiepraktijk Zwolle 1 km Fysiotherapie, Manuele Therapie, Dry-needling, kaakgerelateerde problemen
Fysiotherapie van der Vegt Fysiotherapie van der Vegt 2 km Ferry is een prettige, deskundige man, die snel een goede diagnose weet te stellen.
Fysiostad Fysiostad 2 km Op zoek naar goede fysiotherapie in Zwolle? Dan bent u bij Fysiostad aan het juiste a...
Always Fysio Always Fysio 2 km Twee oefeningen gedaan ivm carpaal tunnel syndroom. Super eenvoudig en je voelt direc...
Revalidatiecentrum Scoliosis Care Clinic Revalidatiecentrum Scoliosis Care Clinic 5 km Duidelijke uitleg wat je kan verwachten van de Schrottherapie en wat je er zelf voor ...
Argo Fysiotherapie Argo Fysiotherapie 5 km Na meerdere fysiotherapeuten gezien te hebben voor mijn klachten ben ik door deze pra...
FysioZwolle FysioZwolle 6 km www.fysiozwolle.nl
FysioZwolle Kinderfysiotherapie FysioZwolle Kinderfysiotherapie 6 km Vertaald door Google Onbeleefd personeel, niet behulpzaam. Origineel Rude personnel,...
Buurt-fysio Buurt-fysio 10 km Reguliere fysiotherapie en fysiotherapie aan huis in de regio Salland. Praktijk loca...
Recensies
Vanwege meerdere klachten met name rug en nek terecht gekomen bij DTC Zwolle op aanraden van een vriendin. Via de website heb ik me ingeschreven handig systeem overigens en ik kon al snel terecht bij behandelaar Remco Daleman. Hij wist meteen te achterhalen waar de klachten vandaan kwamen, die zijn wekelijks behandeld en hij gaf me ook adviezen mee. Al gauw ondervond ik vermindering van de klachten. Het contact met Remco is heel prettig en bij iedere gemaakte afspraak ontving ik netjes een herinnering via e-mail. Kortom, een fijne klantvriendelijke praktijk met veel expertise. Dus ben je op zoek naar een praktijk, dan zou ik me zeker inschrijven/aanmelden bij DTC!
Na al langere tijd rond te lopen met rugklachten, toch maar eens actie ondernomen. Heel makkelijk online een afspraak gemaakt en vervolgens super geholpen door Remco Daleman! Vriendelijk en effectieve behandeling. Zeker een aanrader!
Ik had een tijdlang last van een hardnekkige hamstringblessure en mijn lies. Remco wist me haarfijn uit te leggen hoe mijn liesblessure eigenlijk met mijn rug had te maken en waar ik dus ook aan te werken had. Totaal niet wat ik had verwacht, maar super effectief! Verder kan ik het altijd enorm waarderen als ik lekker kan kletsen en gewoon een goed gesprek kan hebben. En dat kon zeker: ik ging elke keer behandeld de deur uit met blessuretips én mooie ondernemerstips van Remco. Win win dus:
Nadat ik al even last had van lage rugklachten bij DTC terecht gekomen. Heel fijn, want: * gespecialiseerd in rugklachten * duidelijke, vakkundige uitleg en bevestiging van afspraken * prettig contact met behandelaar Remco Daleman * hygiënische werkwijze * behandelingen op verschillende locaties in Zwolle Bij nieuwe klachten zou ik zeker weer naar DTC gaan.
Ik heb hele goede ervaringen met DTC Zwolle! Sander Braam is echt een topper, hij wist mij meteen te vertellen wat ik had en hij heeft ervoor gezorgd dat mijn klachten niet erger zijn geworden. Hij heeft me super goed geholpen in het hele traject. Beste fysio in Zwolle en omstreken!!
Ben de eerste keer zeer vakkundig en plezierig geholpen aan een nekhernia. Ze wisten precies welke gebieden ze wel konden behandelen en welke met rust over moesten gaan. De tweede keer ben ik aan mijn onderug behandeld en ook dat hebben ze perfect en met een goed resultaat gedaan. Aanrader dus!!
Na ca. 10 behandelingen door Siem aan mijn schouder operatief lockdown geplaatst nav val met ATB is het resultaat boven mijn verwachting. Ook de chirurg spreekt van een zeer vlot herstel. Vakwerk dus en Siem is een zeer prettige en kundige fysiotherapeut, ik beveel een behandeling hier een ieder aan!
Zeer goed en kundig geholpen door Remco Daleman van DTC. Na een nare val en gebroken heup dankzij Remco weer helemaal mobiel en pijnvrij. Een absolute aanrader. Altijd tijd op de gekste tijdstippen ook nog!
Vakkundige en doelgerichte behandeling door DTC/Remco Daleman met direct resultaat. In 2 sessies van klachten af die al ca. 9 maanden speelden. Met dank aan massagestudio Joke de Haan, die de bron van de klacht ontdekte ;-
Heel goed geholpen door Remco Daleman. De pijn door een beschadige zenuw is gelukkig bijna weg. Je kunt vaak op korte termijn terecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid