facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DSS Weesp

DSS Weesp
"Het adres voor al uw kopie en print werk, maar ook voor sportprijzen, pasfoto's en textiel bedrukkingen.Kom langs en laat u verrassen van de veelzijdigheid van DSS Weesp.Sinds september 2020 zijn wij ook een DHLservice punt, voor verzenden of ophalen pakketten.Tot snel bij DSS Weesp.Maurice van Laere"
Adres: Achtergracht 16, 1381BN Weesp
Telefoonnummer: 0294 410882
Stad: Weesp
Route: Achtergracht 16
Postcode: 1381BN


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: DHL Weesp Achtergracht, Drukkerij Weesp, Pasfoto Weesp, Primera Weesp, Graveren Weesp
Recensies
Op Oudjaarsdag 2022 zou deze winkel tot 16:00 geopend zijn, dit stond op de website en op een bord in de etalage. Maar toen ik hier kwam om 15:45 was de winkel al gesloten. Er stonden nog 2 andere klanten voor de deur, en ook PostNL wilde nog een pakket brengen en kon niet naar binnen. Op de website stond een nummer om de eigenaar te bereiken via Whatsapp. De berichten die ik stuurde werden wel gelezen, maar niet beantwoord. En als ik probeerde te bellen werd ik weggedrukt. Pas 3 kwartier gaf de eigenaar antwoord. Hij was van mening dat hij 'dit jaar al genoeg had gedaan'. Ik vind dit een heel aparte reactie, en slechte service. Toen ik dit liet weten kreeg ik te horen dat ik daarvoor maar begrip moest hebben, en als ik dat niet kon, dat aan mezelf zou liggen. Ik was bijzonder verbaasd door deze reactie. Zeker omdat de eigenaar normaal gesproken in de winkel klantvriendelijk en behulpzaam is.
In December moest ik last minute drukwerk hebben. Dit heeft DSS echt perfect opgepakt! Snelle service en goed pro-actief meegedacht. Dikke aanrader!
Maurice van DSS is een topper. Vriendelijk , behulpzaam en vlotte service. Foto’s laten uitprinten. Goede kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Zeker een aanrader .
Als pakketpunt zeer slecht. Mijn pakket is retour gestuurd i.v.m. een vakantie waardoor ik zelf mocht opdraaien voor de retour en verzendkosten. Voor mij als pakketpunt nooit meer.
Snelle service en goede kwaliteit!
Vertaald door Google Maurice redde ons door slecht geknipte flyers die we dringend nodig hadden te helpen corrigeren en rekende er bijna niets voor. Eerlijk, eerlijk, vriendelijk en super behulpzaam! Bedankt Maurits! Origineel Maurice saved us by helping to correct badly cut flyers that we needed urgently, and charged almost nothing for it. Fair, honest, friendly and super helpful! Thank you Maurice!
Vertaald door Google altijd top hulp en vriendelijkheid! Origineel always top help and frendliness!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid