facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dsign-meubel

Dsign-meubel

Info

Meubels van beton ciré

Geschiedenis

Ik maak geheel op maat en naar wens van de klant (salon)tafels van beton ciré, eventueel op wielen.

De meubels hebben allemaal een eigen unieke uitstraling, waarbij geen enkel stuk exact hetzelfde is. Het materiaal beton ciré (betonstuc) heeft de stoere en industriële looks van echt beton met daarbij een aantal grote voordelen:
- vele malen lichter
- flexibel, krimp- en scheurvrij
- stoot- en krasvast
- water- en vuilafstotend (indien behandeld)

De meubels worden behandeld met een (matte) coating en zijn daardoor water- en vuilafstotend en makkelijk te reinigen.

De betonlook is momenteel niet meer weg te denken uit ons interieur, de rauwe en robuuste uitstraling van beton is helemaal hip en trendy. Beton ciré is gewreven, gewaxt beton dat zijn aparte structuur verkrijgt door schuring en wrijving. Het is een zeer flexibel en sterk product, omdat het bestaat uit cement welke is gebonden met een hars.

Het materiaal wordt handmatig aangebracht door middel van vegende bewegingen. De hand van de verwerker is dan ook duidelijk zichtbaar in de structuur van dit betonnen oppervlak. Het resultaat? Rauw en robuust beton dat prachtig staat in elke ruimte.

Adres: Heer Ottostraat 49, 6121NB Born (Nederland)
Stad: Born
Route: Heer Ottostraat 49
Postcode: 6121NB


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid