facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DSA Klimaat- en Energiebeheer

DSA Klimaat- en Energiebeheer

Info

Wij zijn gespecialiseerd in advisering, verkoop en installatie van airconditioning, warmtepompen en zonne-energie. .

Geschiedenis

DSA klimaat- en energiebeheer is gevestigd in het Brabantse Gemert. De onderneming werd opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in advisering, verkoop en installatie van airconditioning, warmtepompen en zonneenergie. Ook voor keuring, service en onderhoud (zelfs van niet door ons geleverde systemen) kunt u bij ons terecht.
DSA richt zich zowel op klimaatbeheer als op energiebeheer. Met onze systemen kunt u een plezierig binnenklimaat realiseren, zowel thuis als op uw kantoor of in uw bedrijf. De ontwikkelingen om die systemen milieuvriendelijker en zuiniger te maken, staan niet stil. DSA is op de hoogte van de nieuwste technieken om duurzaam en spaarzaam te koelen, te verwarmen of energie op te wekken.
DSA is een gekwalificeerd en "STEK"-erkend bedrijf. Daarnaast beschikken we over de certificeringen F-gassen, PED certificering. Het accent bij DSA ligt op kwaliteit… in alle facetten. We zorgen voor een deskundig advies en leveren hoogwaardige apparatuur van gerenommeerde merken, die we uiterst vakkundig en netjes voor u installeren.



"DSA klimaat- en energiebeheer is gevestigd in het Brabantse Gemert. De onderneming werd opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in advisering, verkoop en installatie van airconditioning, warmtepompen en zonneenergie. Ook voor keuring, service en onderhoud zelfs van niet door ons geleverde systemen kunt u bij ons terecht.DSA richt zich zowel op klimaatbeheer als op energiebeheer. Met onze systemen kunt u een plezierig binnenklimaat realiseren, zowel thuis als op uw kantoor of in uw bedrijf. De ontwikkelingen om die systemen milieuvriendelijker en zuiniger te maken, staan niet stil. DSA is op de hoogte van de nieuwste technieken om duurzaam en spaarzaam te koelen, te verwarmen of energie op te wekken."
Adres: Dommel 7, 5422 VH Gemert
Telefoonnummer: 0492 392 963
Stad: Gemert
Route: Dommel 7
Postcode: 5422 VH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Infrarood verwarming Gemert, zonnepanelen gemert-bakel, DSA verzekering, SolarUnie ervaringen, SolarUnie Gemert, Toshiba Estia warmtepomp prijs, DSA Facebook, Toshiba warmtepomp geluid
Recensies
Goed geholpen . Infra rood paneel gehaalt via gemeente laarbeek . Gastvrij en vriendelijk en professioneel
Wij hebben DSA inmiddels al op drie verschillende plekken airco’s laten installeren. Ze leveren echt prachtig vakwerk! We hebben een oud huis, dus het was moeilijk om alles netjes geïnstalleerd te krijgen maar ze hebben net zolang gepuzzeld tot ze een mooie oplossing vonden met buizen via de vliering. Dit kostte ze een halve dag extra werk maar dat deden ze netjes. Echte vakmannen!
We moesten eerst 2 maanden wachten voordat we überhaupt een afspraak konden maken voor de verplichte infoavond. Dit was een opsomming over hoe fantastisch dat ze zijn. Dan kunnen we inschrijven voor een afspraak voor offerte in februari en alleen op de tijden dat het hun past. Dat wij ook personeels te kort hebben en niet voor de middag kunnen behalve op vrijdag blijkt niet te kunnen. Bijzonder arrogante houding die zich verschuilt achter personeels te kort waar we allemaal mee kampen. Gelukkig zijn er nog andere bedrijven ook zonder blanco witte busjes.
Al jaren klant. Uitstekende service en vriendelijke monteurs!
Geprobeerd om een afspraak te maken voor een offerte zonnepanelen en twee airco's....de omgekeerde wereld, wij moeten ons aanpassen aan het bedrijf voor een afspraak in plaats van andersom. Vreselijk arrogante houding, alsof wij dankbaar moeten zijn om bij hen te mogen kopen. Hier is de klant duidelijk geen koning.
Voorop gesteld dat ze weten waarover ze praten, verplichten ons wel om een info avond bij te wonen om te horen hoe goed ze zijn. Echter kwamen we er later achter we wonen te ver weg.!!! Regionaal bedrijf dus , terwijl ze de indruk geven landelijk te opereren. Prijs ,boven gemiddeld.
Fijne klant elke keer weer een grote diversiteit aan producten te mogen afleveren. Altijd staan ze er klaar met een glimlach en wordt er snel en vakkundig gelost.
Top geïnstalleerd... nu nog onze laatste ruimte kamer/keuken voorzien van een airco van DSA. Ze hebben het gruwelijk druk... dus even geduld hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid