facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dry Systems Vochtbestrijding

Dry Systems Vochtbestrijding
"Dry Systems Vochtbestrijding is gespecialiseerd in het waterdicht maken en renoveren van kelders en souterrains.Kelder waterdicht maken? Neem vrijblijvend contact op met ons of stuur een e-mail naar [email protected]"
Adres: Meidoorn 1 , Woudenberg 3931 ZM, NL
Telefoonnummer: 020 308 0160
Stad: Woudenberg
Route: Meidoorn 1
Postcode: 3931 ZM



op zoek naar gerelateerd: Souterrain vochtig
Recensies
Ik ben heel tevreden. Ik dacht dat er een dure ingreep nodig was in onze voorgevel, maar Hans legde uit dat er waarschijnlijk gewoon sprake was van een koudebrug die met voorzetplaten te verhelpen is. Ik vroeg om een factuur voor het advies, maar dat ging hij niet doen. Service van de zaak!
De kracht van dit bedrijf is de combinatie van deskundigheid, klantvriendelijkheid en een goede communicatie. Vaak is het of het een of het ander, maar dit bedrijf heeft de combinatie. Ze komen afspraken heel goed na, werken netjes en zijn zeer flexibel en welwillend. De communicatie met dit bedrijf verloopt soepel, omdat je duidelijk het gevoel krijgt dat je als klant serieus wordt genomen. Wil je bijvoorbeeld van gebruikelijke tijden afwijken, geen probleem. Heb je last van een stofallergie, dan laten zij het extra netjes achter.Top!
Zojuist kelder laten renoveren. Verf is nog niet droog, dus lange termijn kan ik nog niets over zeggen, maar erg prettige ervaring te werken met Dry Systems. Betrouwbaar, beschaafd en komen afspraken na. Leveren goed werk, kelder ziet er prachtig uit nu!
Ook in Gouda worden en ongebruikte m2's onder het huis relatief duurder. Door Dry Systems de waardeloze kelder laten omzetten in echt bruikbare ruimte. Alles waterdicht, netjes afgewerkt en ben er echt blij mee. Dit soort klussen moet je aan een vakman overlaten, ben onder de indruk van de expertise.
Prettige communicatie. Keurig afgewerkt en er wordt ook op een nette manier gewerkt. Aardige man.. Zeer tevreden. Ben benieuwd naar de lange termijn resultaten, maar heb zeer goede hoop.
Netjes en een professionele aanpak. Ruimt aan het eind van de dag de werkplek netjes op om de hinder zo veel mogelijk te beperken. Tevens is er de ruimte voor overleg wat de omgang prettig maakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid