facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dry rub

Dry rub

Info

Dry rub

STOP MET MARINEREN VAN HET VLEES!
Tuurlijk is het lekker, maar wat een werk. Je moet al zo lang wachten op de grote stukken vlees van de Q. Vergeet het geklaai en gesmeer van natte marinades. RUBBEN! dry rub!

Adres:
Stad: Ulft


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rub shop, BBQ rub Groothandel, Kant en klare Rub, Kant en klare rub voor spareribs, Dryrub thermometer, Pulled Pork rub kopen
Recensies
Na aankoop van een green egg konden we wel wat advies gebruiken. Gelukkig hebben Toon en Desley een prachtige winkel waar je op afspraak naar toe kunt. Voor nu een leuke tas met spulletjes gevuld. We zijn van eerlijk en goed advies voorzien. Wij komen binnenkort zeker terug!
Snelle verzending, persoonlijk bericht bij de bestelling, netjes verpakt, zeker de moeite waard t.o.v. de grotere webshops!
Geweldige service. snelle leverig en vriendelijk contact. Ik ga zeker meer en vaker bestellen
2 weken terug een aantal zaken besteld, zoals rubs en een smokerbox. De volgende dag ontvangen, netjes ingepakt met een persoonlijke noot van verkoper. Prima gedaan.
Geweldige service. snelle leverig en vriendelijk contact. meerdere bedrijven zouden dit als voorbeeld kunnen nemen.
Een geweldige service! Binnen drie dagen geleverd en nog feestelijk ingepakt ook. Bedankt! S Timp.
Je wordt snel en goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid