facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drumschool Rhythm inc.

Drumschool Rhythm inc.

Info

Drummers voor Drummers

Leren, Spelen en Inspireren

Top-drumles van enthousiaste leraren met meer dan 20 jaar ervaring in het vak!

Geschiedenis

Op drumschool Rhythm Inc. wordt drum,- en cajonles gegeven aan leerlingen van alle leeftijden en niveau's. Er wordt uitsluitend privé-les gegeven, zodat je als leerling de aandacht krijgt die je nodig hebt.



Je kunt elke week lessen, eens in de veertien dagen, een half uur of een uur, net wat je uitkomt.

Wil je je techniek verbeteren of dieper in een bepaalde stijl duiken? Dan kun je een pakket met bv. 10 lessen kiezen, waarbij we de lessen flexibel kunnen inplannen naar jouw wensen.



Het hele jaar door ben je welkom om een (gratis) proefles te komen volgen. Als er nog plek is in het rooster, dan kun je direct beginnen met lessen!



"Drummers voor drummers, Leren, Spelen & Inspireren Drumles voor Jong en oud, elk niveau"
Adres: Kloosterschuurweg 1, 2231 MR Rijnsburg
Telefoonnummer: 0681486635
Stad: Rijnsburg
Route: Kloosterschuurweg 1
Postcode: 2231 MR


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 22:00
Dinsdag: 14:00 - 22:00
Woensdag: 14:00 - 22:00
Donderdag: 14:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VHL Rijnsburg VHL Rijnsburg 1 km het is een goede school alleen er zijn een aantal puntjes waar ze aan kunnen werken
PCBO Rijnsburg PCBO Rijnsburg 2 km De Vereniging PCBO Rijnsburg biedt binnen haar zes scholen protestants christelijk on...
Wellant College Rijnsburg Wellant College Rijnsburg 2 km Ik heb al 3 jaar te maken met Wellant MBO in Rijnsburg. Deze school is sinds dit scho...
Recensies
Zo'n twee jaar heb ik nu les bij Mendel. Ik heb daarvoor al een aantal jaar les gehad vanaf mijn veertiende. Sinds die tijd altijd blijven drummen, maar mijn ontwikkeling als drummer stond stil. Ik kwam Mendel voor het eerst tegen bij het harmonieorkest waar ikzelf drum en waar hij voor mij moest invallen. Hij vroeg me om een proefles bij hem te nemen en daar heb ik geen spijt van gehad. Mendel gaat met je op zoek naar je verbeterpunten en heeft goede tips en oefeningen om je een betere drummer te maken. Dus ook als je al wat langer drumt kan hij zeker van meerwaarde voor je zijn en je verder helpen. Zeker doen!
''6 jaar geleden ben ik begonnen met lessen bij Rhythm inc. Ik heb de afgelopen jaren echt vooruitgang geboekt met drummen. Naast dat Mendel een hele chille kerel is, kan hij ook nog top lesgeven! Heb veel goeie theorie en praktijklessen gehad waar ik echt wat aan heb tijdens optredens! Drumles bij Mendel is zeker een aanrader ik ben blij dat hij mijn leraar is en ik hoop nog jaren bij hem te mogen lessen!''
Toen ik 12 jaar was, ben ik bij Rhythm Inc op les gegaan. Mendel heeft mij meteen leren noten lezen, waar ik heel veel voordelen uit heb gehaald! Van Mendel heb ik meer dan alleen leren drummen, door hem ben ik muziek en drummen meer gaan waarderen! Mendel is een man met een groot hart en heeft veel passie voor het lesgeven.
Ik ben bij Mendel begonnen toen ik 11 was. Van samen meespelen op de leukste muziek tot discussie over hoe, wat en waarom. Een les van Mendel brengt meer teweeg dan alleen het drummen. 7 jaar later is dit nog altijd niet veranderd en ga ik nog steeds met veel plezier elke week.
Mendel weet in zijn lessen de perfecte balans te vinden tussen theorie en praktijk. Daardoor heb ik ontzettend veel van hem geleerd, altijd met veel plezier. Bovendien is hij, naast een goede drummer en leraar, inspirerend, motiverend en fijn in de omgang. Daarom kan ik iedereen aanraden drumles te volgen bij Mendel!
Na een aantal jaren met drumles gestopt te zijn, ben ik sinds twee maanden weer begonnen. Mendel, een toffe leraar die niet alleen enorm getalenteerd is in het drumwerk, maar ook in het lesgeven, gaf mij na mijn eerste les al meer inzicht in mijn drummen dan de jaren drumles die ik ooit gevolgd had. Door middel van ervaringen te delen en technieken vanuit verschillende kanten uit te leggen, heb ik weer mogen ontdekken hoe complex, maar ook hoe ontzettend gaaf drummen is. Mendel daagt je uit in het drummen, maar laat ook ruimte voor eigen interesses en ideeën. Kortom, hier spreekt een tevreden en leergierige leerling van Rhytm inc. Chris Hofman 31
Geweldig leuke drumschool met een ontzettend leuke,vriendelijke drumleraar die goed inspeelt op de belevingswereld van zijn leerlingen en goed lesgeeft.
Beste drumschool die ik ken. Erg enthousiaste leraar die je echt verder wil helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid