facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drumschool Nederland

Drumschool Nederland

Info

Drumlessen vanaf 4 jaar | Duolessen als privé | Workshops | Beginners en gevorderden | Drumcoach | Valkenswaard

Adres: Peelsenbos 6, 5551ZB Valkenswaard
Telefoonnummer: 0402040303
Stad: Valkenswaard
Route: Peelsenbos 6
Postcode: 5551ZB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gitaarles Regio Valkenswaard Gitaarles Regio Valkenswaard 1 km Je leert spelen d.m.v. je favoriete liedjes! Ook les aan huis : Regio : - Valkenswaar...
Dagboek van Bart Dagboek van Bart 2 km Dagboek van Bart deelt leuke opmerkingen, tips & tricks van en voor drumleerlingen! ...
Pianoles Pianoles 2 km Pianoles van professioneel pianist/toetsenist. Zonder notenschrift. Snel resultaat. M...
Recensies
Na 25 jaar ongeschoold drummen zocht ik vanwege lichamelijke klachten contact met Bart; om mijn drumtechniek te verbeteren en om voortaan klachtenvrij te kunnen spelen. Met behulp van rudiments en oefeningen op een drumpad leerde ik met een les per week in ongeveer een jaar soepeler, beter en vooral ook zachter drummen. Dankzij Barts adviezen, technische inzichten, heldere uitleg, geduld en doelgerichte aanpak speel ik sindsdien vrijer, makkelijk én zonder pijn. Super waardevol!
Drumleraar Bart zorgt voor veel variatie in de lessen. Ik heb in korte tijd al veel geleerd. En ik ben echt zonder enige ervaring achter het drumstel gaan zitten. Met zijn relaxte manier van lesgeven krijg je meteen een goed gevoel. Echte aanrader!!
"Met mijn 20 jaar ervaring als drummer wilde ik echt een stap maken in techniek. Vooral natuurlijk de linkerhand moest bijgetrokken worden. Met veel thuis oefenen was het nooit gelukt want Bart kijkt en luistert naar je en legt precies de vinger op de zere plek waardoor je elke les weer verder groeit !! Zeer knap hoe hij elke spier, handbeweging en timing van de slag perfect ziet en hoort en dus ook de mogelijke verbetering kan uitleggen. Altijd vrolijk, enthousiast positief en voor elke oefening / rudiment weet hij een heerlijk ritme te maken ! TOPPER !! Mart-Jan"
Super leuke drumlessen. Ontspannen sfeer, Bart luistert naar je wensen en naar wat je zélf graag wil spelen. Ik leer techniek, maar Bart's passie inspireert me om ook wat meer te durven. Een aanrader!
Bart geeft sinds een aantal maanden les aan mijn zoontje Sten van 8. Sten is in die tijd enorm gegroeid in zijn spelen. Er is een fijne afwisseling tussen beetje theorie, techniek en gewoon lekker drummen!
Bart is een geweldige docent en een super aardige vent. Iemand die met zijn kennis en ervaring in de drumwereld iedereen op een hoger niveau brengt.
Sinds een paar maanden heb ik drumles bij Bart. Ik heb enorm veel geleerd in deze korte tijd. Bart is een fijne, positieve en geduldige docent met ontzettend veel kennis en ervaring.
Superleuke lessen. Leuke oefeningen en Bart is echt je persoonlijke cheerleader wat motiverend werkt. Merkt snel vooruitgang in het drummen. Dikke aanrader!
De drumlessen zijn afgestemd op je eigen niveau en wensen. Na 3 lessen merk ik dat het drummen al veel beter gaat! Zeker een aanrader!
Ik heb het naar m'n zin bij Bart. Hij heeft goede inzichten en hij heeft duidelijk plezier in z'n werk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid