facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drumfanfare Beatrix

Drumfanfare Beatrix

Info

Welkom op de Facebook pagina van Drumfanfare Beatrix Dongen.

Geschiedenis

Drumfanfare Beatrix is opgericht in 1955. Het korps bestaat uit een minirettepeloton, een slagwerksectie en een blazerssectie en heeft een uiteenlopend repertoire met voornamelijk populaire muziek.
Hoewel het Korps normaliter als eenheid naar buiten treedt, heeft ook ons minirettepeloton, “de Starlets”, een eigen mechanische show en neemt deel aan concoursen.

Gezelligheid en teamspirit staan bij Drumfanfare Beatrix hoog in het vaandel evenals het streven elke twee jaar een nieuw muziek- en showprogramma te presenteren. Om dit te bereiken wordt door eenieder, zowel voor als achter de schermen, hard gewerkt. Misschien iets voor jou?
Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar uitbreiding bij de blazerssectie, maar slagwerkers en minirettes zijn natuurlijk ook hartelijk welkom.
Of je nu wel of geen ervaring hebt, ons instructieteam staat voor je klaar!

Drumfanfare Beatrix is een graag geziene gast in binnen- en buitenland. Het korps krijgt uitnodigingen voor parades, defilés, optochten en beschikt tevens over een aantal verschillende shows. Naast deze optredens organiseert Drumfanfare Beatrix haar jaarlijkse muziekfestival in het 2e weekend van september.

Adres: Gaarde 51, 5107 RJ Dongen
Telefoonnummer: 06-51074949
Stad: Dongen
Route: Gaarde 51
Postcode: 5107 RJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koninklijke Muziekvereniging Dongen Koninklijke Muziekvereniging Dongen 1 km Koninklijke Muziekvereniging Dongen is een fusievereniging van Harmonie Aurora en Kon...
For Music Licht & Geluid For Music Licht & Geluid 1 km Drive-in show's, Dj's, Artiesten, Licht & Geluidsverzorging, Verhuur, Verkoop, Evenem...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid