facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drumble Dance

Drumble Dance

Info

Drumble Dance is een nieuwe vorm van sporten. Door te drummen op de ballen en te dansen op muziek, is je lichaam flink in beweging.

Geschiedenis

Drumble Dance is een nieuwe vorm van sporten.
Door te drummen op de ballen en dansen op muziek, is je lichaam flink in beweging.
Het is goed voor je motoriek, conditie en je beleeft er vooral in je groep heel veel plezier aan. Het gebruik van oude en nieuwe liedjes maakt het beleven van muziek maken, en je lichaam voelen, nog mooier.

Drumble Dance is vanaf 4 jaar tot 80 jaar, iedereen kan er aan meedoen.
Je beleeft muziek op een andere manier, doordat je drumt en danst.
Voor de kids, o.a. K3 je beweegt op de muziek en drumt mee, voor jeugd en volwassenen is er hedendaagse Dancemuziek en ware slagwerk, en beleef je de jaren 50 en 60 ook door te Rock & Rollen en te Twisten met de ballen.
Ook heb ik een speciaal programma voor de oudere mensen onder ons in verzorgingstehuizen, met ook Rock & Roll, Frans Bauer of Andre Rieu.



"Drumble Dance is de energieke workout waarbij je drumt op grote fitnessballen en daarbij danst op altijd vrolijke muziek.Drumble Dance wordt in wekelijkse lessen gegeven, maar Arjon komt ook door heel Nederland om workshops te verzorgen.Voor jong en oud; Arjon komt op BSO's en in verzorgingshuizen.Kijk voor alle informatie op onze website!"
Adres: De Enk 51, 3851 NW Ermelo (gemeente)
Telefoonnummer: 0654222102
Stad: Ermelo
Route: De Enk 51
Postcode: 3851 NW



op zoek naar gerelateerd: Drummen met ouderen, Drummen op skippyballen, DrumTastic, Drumles Ermelo, Arjon van den Tillaart, Dans workshop op locatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Woofer Music - Pianoles/Keyboardles Ermelo Woofer Music - Pianoles/Keyboardles Ermelo 877 meter Woofer Music: piano- en keyboardles in Ermelo (Nachtegaal 14). Tot 21 jaar €15,- per...
Dans Academy Ermelo Dans Academy Ermelo 1 km Dans Academy Ermelo is de dansafdeling van Sportinstituut Ermelo met o.a. klassiek ba...
Dutch Vocal Company Dutch Vocal Company 1 km Vertaald door Google Zeer goede ervaring! Zou aanraden! Origineel Very good experien...
Zangpraktijk Marieke Cremer Zangpraktijk Marieke Cremer 1 km Iedereen die van zingen houdt kan ik zanglessen aanraden. Het is een verrijking voor ...
Muziekcentrum Tirion Muziekcentrum Tirion 1 km Muziekcentrum Tirion is een fantastische plek voor jong en oud om een instrument te l...
Gelderse Balletscholen Gelderse Balletscholen 1 km Professionele begeleiding en prettige sfeer
Gitaarschool Ermelo Gitaarschool Ermelo 2 km Onze dochter 11 jaar is erg enthousiast over de lessen van Alexander. Hij daagt haar ...
Recensies
Wat een leuke ochtend met de familie hebben wij gehad dankzij Drumble Dance! Echt een leuke activiteit waar iedereen aan kan deelnemen. We hebben ontzettend gelachen met elkaar, dankjewel Arjon en Marijke!
Een uur lang Drumble Dance werd ontzettend gewaardeerd door mijn collega's in alle leeftijden van twintigers tot 70+. Een leuke work-out waarbij er flink gelachen werd. Absoluut een aanrader!
Dit is echt een aanrader!! We hebben ze op de BSO 4-12 jaar laten komen en alle kinderen waren enthousiast! Wil je een leuke workshop dan zou ik vooral Drumble Dance een keer proberen!! Dankjewel voor jullie geslaagde en vullende middag!
We hebben genoten van de workshop/kinderfeestje. Alle kinderen vonden het leuk. De andere ouders vonden het een heel origineel feestje. We hebben het aanbod al het een der verspreid. Aan alle kanten geslaagd dus!
Snelle en goede service wat betreft het contact en betaling, de workshop is goed betaalbaar en de kinderen van onze BSO hebben er enorm van genoten!
Erg blij met Drumble dance!! Uitgenodigd op de BSO en de kinderen waren ook erg enthousiast. Goed gestructureerde activiteit met ruimte voor een grapje. Goede communicatie en klantgericht meedenken.
Wij hebben met onze familie veel plezier gehad met Drumble Dance. Een erg leuke ervaring voor jong en oud, muzikaal en wat minder muzikaal. Een aanrader!
We hebben genoten van Drumble Dance tijdens het kinderfeestje van onze dochter. Heerlijk een uur drummen, dansen en meezingen! Bedankt Arjon voor dit super leuke feestje!
Dank jullie wel voor een zeer geslaagd weekend bij ons In De Wij in Friesland Engwierum. We hebben heerlijk samengewerkt en de gasten een goed gevoel met een grote glimlach kunnen bezorgen. Arjon mijn complimenten voor jou hoe jij je muziekaal talent over kan brengen op de deelnemers en ze met zoveel liefde, geduld en passie de verschillende ritmes, dansjes etc. kunt leren. Marijke dank aan jou voor je hulp achter de schermen en in de keuken. Het smaakt naar meer en dat gaan we ook doen. Er komen nog twee weekenden in september en oktober 2021 en er zijn nog een paar plekjes vrij. Liefs en dank Yvon.
Heerlijke dagen in Friesland tijdens het slagwerkweekend , "in de wij" Fantastisch verzorgd door Yvonne, Arjon en Marijke, en ook de groep was super gezellig! Yvonne is een TOP gastvrouw! Vanaf het moment dat we er waren voelden we ons thuis... Yvonne en Johan zorgden voor een aangename sfeer! Rust... Heerlijk gegeten! Yvonne en Marijke hebben hard gewerkt om iedereen te voorzien van een heerlijke maaltijd. Ook de bbq, verzorgd door Johan, was super! De sfeer was meteen goed! Arjon gaf met zoveel passie djembee les en drumble dance dat je niet anders kon dan heerlijk meedoen! Precies goed gedoseerd, lekker actief bezig zijn, maar ook tijd voor een goed gesprek, vrije tijd en nog zoveel meer.... Super weekend!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid