facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DrukwerkMAX

DrukwerkMAX

Info

Drukken zoals drukken bedoeld is: Modern en 24-uur per dag maken vakmensen de hoogste kwaliteit offset drukwerk voor de laagste prijs. www.DrukwerkMAX.nl

Geschiedenis

Het geheim van DrukwerkMAX is eenvoud. Minder papiersoorten en slim combineren met geavanceerde offset drukpersen. Dit betekent niet alleen hoge kwaliteit, maar ook scherpe kleuren en een perfecte afwerking. Eenvoudig online bestellen en professionele service maken het drukproces compleet. Dat is drukken zoals drukken bedoeld is, maar dan in een modern en efficiënt jasje.

Moderne drukkerij met echte vakmensen
DrukwerkMAX is de enige internetdrukker in Nederland met een eigen productie. Niet zomaar een online portaal dus, maar een echte drukkerij vol met vakmensen. Het hele drukproces is tot in de puntjes verzorgd. Naast kwaliteit is er ook sprake van flexibiliteit. Door slimme processen wordt namelijk steeds meer mogelijk. Zo drukken wij ook kleinere oplagen. Een schaarste als je kijkt naar offset drukwerk.

100% tevredenheidsgarantie
Niets belangrijkers dan het eindresultaat! DrukwerkMAX weet hoe belangrijk goed drukwerk voor jou is. Daarom doen wij er alles aan om iedereen 100% tevreden te houden. Naast dat je altijd de juiste kleuren ontvangt, ben je ook zeker van de gemaakte afspraken met DrukwerkMAX. Drukken is en blijft een productieproces, mocht hierbij toch nog iets misgaan dan gaan we samen met jou opzoek naar de beste oplossing.

Altijd gratis en blanco verzending
Alle bestellingen versturen wij kosteloos naar een afleveradres in Nederland of België. Daarnaast is het bij een meerprijs ook mogelijk om meerdere afleveradressen aan te geven. Bovendien wordt alles zorgvuldig en blanco verpakt. Dit is ook interessant voor grafische professionals.

Same day mogelijk, zelfde dag in huis
Komt een deadline net iets sneller dan verwacht? Geen probleem! Dankzij verschillende spoedleveringen arriveert drukwerk altijd op tijd. Zo is er de optie Same Day: een drukklaar bestand op werkdagen voor 10:30 aangeleverd, betekent diezelfde dag nog in huis.

Online veilig en snel bestellen via onze website
Bij DrukwerkMAX regel je alles zelf online. Via de webshop plaats je heel eenvoudig een bestelling. Betalen kan op verschillende manieren: via iDeal, creditcard, bankoverschrijving of Mr Cash. Uiteraard gebeurt dit allemaal in een veilige omgeving. Wij optimaliseren regelmatig onze site. Daarbij hebben wij ook het Webshopkeurmerk. Dit onafhankelijke keurmerk toetst op betrouwbaarheid en veiligheid.

Passie voor mooi drukwerk
Bovenal zitten alle professionals van DrukwerkMAX vol met passie. Passie voor het vak maar vooral passie voor mooi drukwerk. Want dat is drukken zoals drukken bedoeld is.

DrukwerkMAX denkt aan de maatschappij
Bij zo’n grote capaciteit van de drukkerij hoort ook verantwoordelijkheid voor het milieu. DrukwerkMAX is dan ook FSC gecertificeerd. Alleen FSC geaccrediteerde verpakkingen worden gebruikt. De pallets zitten in een retoursysteem, restwarmte van drukpersen verwarmt de productiehal en ook resterend papier en aluminium wordt gerecycled.

Nooit meer kleurverschil
De drukkerij is in het bezit van het ISO 12647 certificaat. Dit is de certificering van het proces waarmee kleurvastheid wordt beheerst. Meerdere malen per jaar wordt dit zowel intern als extern gecontroleerd. Kleine afwijkingen worden direct opgemerkt en verholpen. Dit biedt de stabiliteit wat hoge kwaliteit drukwerk vereist.

Producten

Verkoop van drukwerk (offset en digitaal), fotoproducten en diverse promotionele producten zoals banners en vlaggen.



"DrukwerkMAX is een Nederlandse drukkerij met een focus op klantvriendelijkheid en gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardig offset-drukwerk. Reclame- en promotiedrukwerk zoals flyers, folders en brochures, maar ook zakelijk drukwerk zoals visitekaartjes en briefpapier drukken we zelf en kun je dus in ons assortiment vinden en via onze website bestellen. Het hele proces van het drukken tot en met de afwerking hebben wij hierbij in eigen hand."
Adres: Zilverstraat 101, 2718 RP Zoetermeer
Telefoonnummer: 085 210 4000
ln.xamkrewkurd@ecivresnetnalk
Stad: Zoetermeer
Route: Zilverstraat 101
Postcode: 2718 RP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: drukwerkmax kortingscode, drukwerkdeal, drukwerkmax vacature, printselect, drukwerkmax feyenoord, drukzo, drukwerkmax flyers, reclameland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Travelution Magazine Travelution Magazine 960 meter Travelution Magazine is het grootste Nederlandse reisvakblad over landen, steden en r...
Formzet Formzet 1 km Tegenwoordig laten wij al ons drukwerk verzorgen door FORMZET Zoetermeer/ Ed Swamborn...
Mi Amigo 1974 - 1978 Mi Amigo 1974 - 1978 2 km Een van de mooiste, wellicht zelfs de mooiste radioperiode(s).
Mijn Zaak Zoetermeer Mijn Zaak Zoetermeer 2 km Een uitgave van de zelfstandig ondernemer naar de inwoners van Zoetermeer.
Elsultanaa Elsultana zoetermeer Elsultanaa Elsultana zoetermeer 2 km weinig info vh restaurant Sultana
112Zoetermeer.nl 112Zoetermeer.nl 3 km Het laatste nieuws uit Zoetermeer!
Dutchitchannel Dutchitchannel 3 km Dutchitchannel.nl is the platfom for the Dutch IT-business, for resellers, system int...
Recensies
Gewaarschuwd dat de levering wel iets langer kon duren gezien de decemberdrukte, maar binnen drie dagen alles in huis! En van een perfecte kwaliteit, zowel de banner als de flyers!!!
Altijd goede service. Doen wat ze beloven en bellen netjes even na mochten er problemen zijn met een aangeleverd bestand. Enige verbeterpuntje zou de levertijd kunnen zijn. Beloofde levertijd wordt niet altijd gehaald. Problemen komen waarschijnlijk door Post NL, maar maakt het er niet minder vervelend op als een spoedlevering later komt.
Snelle reactie op een verkeerd opgestelde order, zodat deze gecorrigeerd kon worden, snelle en correcte afhandeling van de foutieve order en snelle en goede oplevering van de juiste bestelling. Heel keurig opgemaakt en gevouwen en snel afgeleverd
Bestel al mijn flyer materiaal hier. Snel, goed geprijsd en prima kwaliteit. Door een fout mijnerzijds ging het bij de laatste bestelling mis, maar ook daar levert DrukwerkMax super service. De bestelling werd snel opnieuw gedrukt en ook in het eindbedrag werd ik super gecompenseerd. Heel veel dank DrukwerkMax. Zo blijf je zeker bij jullie bestellen, service is perfecte klantenbinding!
Vriendelijk, behulpzaam en snel. Mijn klant wilde het product kleine oplage opeens een dag eerder dan de geplande levertijd, even drukwerkMAX gebeld, planning ietsje veranderd en ik had het de volgende dag in huis! Super service!
Ik werd vandaag gebeld dat men bij de productie een taalfout had ontdekt op de voorpagina van mijn buurtblad de Riverflash. En zij hebben t ook meteen aangepast. Ik ben jullie heel erg dankbaar. Top bedrijf met goeie medewerkers! Groet Amber van der Vlies
Snelle levering en een goed product. De prijzen zijn ook erg scherp vergeleken met de concurrenten. Mijn volgende bestelling zal zeker hier zijn!
Overzichtelijke site, goede kwaliteit drukwerk, snelle levering en vooral: aardige medewerkers die snel reageren en die je kunt bellen of mailen waar vind je dat nog met vragen. Top!
Wij laten onze, in onze school ontwikkelde, Natuur- en Wetenschapboekjes drukken bij DrukwerkMAX. Kwaliteit is geweldig, geniet en geschoonde A4-brochures in kleur op 90 grams papier van prachtige kwaliteit. Laatst was er een probleem bij het aangeleverde PDF bestand, er stonden vreemde lettertypes in blijkbaar. DrukwerkMAX heeft er alles aan gedaan en veel tijd in geïnvesteerd om dit probleem te tackelen. Uiteindelijk is dit tot volle tevredenheid gelukt. Dus niet alleen het drukwerk is MAX maar ook de service en aftersales zijn MAX!!!!
Ons drukwerk voldeed niet aan de eisen voor de marges. We konden hier heel prettig over overleggen zodanig dat wij de reden begrepen en eea goed konden aanleveren. Het resultaat is prachtig. Blij met deze service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid