facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drukwerkconsultancy

Geschiedenis

Drukwerkconsultancy begeleidt uw boek van ontwerp tot gedrukt exemplaar. Wij nemen u de zorg voor drukwerk uit handen. Dat doen we al meer dan 25 jaar. Inmiddels kennen we alle kneepjes van het vak. Zo voorkomen we onaangename verrassingen. Bij Drukwerkconsultancy krijgt u begeleiding op maat en technische ondersteuning zonder extra kosten. En omdat elk boek uniek is, adviseren wij u graag persoonlijk over mogelijke alternatieven. In overleg kunnen we u verschillende voorbeelden toesturen. Wij werken intensief samen met een kleine selectie kwalitatief hoogstaande drukkerijen in het buitenland. Deze drukkerijen zijn gespecialiseerd zijn in het drukken en afwerken van boeken. Met veel passie verzorgen zij zowel het drukwerk als het bindwerk van uw boek. Door de complete productie in één bedrijf onder te brengen wordt miscommunicatie voorkomen.

Adres: Veilingweg 69, Bunnik
Telefoonnummer: +31 30 273 1124
Stad: Bunnik
Route: Veilingweg 69


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Snel, nuchter, prima prijzen en hoogwaardige drukkwaliteit.
Uitstekende communicatie, fijn advies, goede levering - exact volgens afspraak en hoogwaardige kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden en zal vaker hier mijn boeken bestellen :
Geregeld dat het binnen gebracht werd je weet het nooit met dit weer. En ziet er super uit. Ook van binnen. Zoveel leuker met die blaadjes!
Aanrader!! Ze hebben mij een goed advies en drukwerk geleverd! Vooral de flexibiliteit mbt de deadline van het leveren van content. Heb helaas wel anders meegemaakt.!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid