facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drukkerij VEWO

Drukkerij VEWO

Info

Drukwerk, meer dan alleen drukwerk.



"VEWO media en design is opgericht op 1 november 1977 doordhr. W. de Vent te Wolvega, vandaar de naam VeWo. In april 1999 is het bedrijf overgenomen door Barry Oostra. Na 23 jaar Wilhelminastraat en 9 jaar Blomslaan is de drukkerij sinds kort gevestigd aan de Hoofdstraat Oost 35 in Wolvega.Na al die jaren heeft het bedrijf zich bewezen op het gebied van: familie-, handels- en verenigingsdrukwerk. Door volop met de tijd mee te gaan heeft het digitaal printen ook een enorme toevlucht genomen. Daarnaast kunnen wij op diverse manieren inbinden, textieldrukken en beletteren. Kortom: U kunt bij ons terecht met uw complete huisstijl, van visitekaartje tot brochure en van werkkleding tot reclamebord."
Adres:
Telefoonnummer: 0561-617075
Stad: Wolvega


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwartepieten service omstreek wolvega Zwartepieten service omstreek wolvega 870 meter Bent u opzoek naar 2 hele leuke zwarte pieten voor pakjes avond ? Dan bent u bij ons...
Rent a lube Rent a lube 1 km AUTOMATISEREN van SMERING zonder investering Een nieuw initiatief van TD-SUPPORT; ...
Recensies
Wat een rijkdom om deze zaak in onze regio te hebben. Voor de inkt t/m het intens mooie geleverde drukwerk. De persoonlijke bediening, vriendelijkheid én oneindige service is bijna uitzonderlijk te noemen in deze tijd. Deze 5 sterren komen op de juiste plaats terecht want wij kiezen voor kwaliteit en hopen er nog menigmaal te komen.
We dachten de lokale burger te steunen ipv. online bestellen, maar er werd niet goed geluisterd. Meneer had het druk met andere dingen tijdens onze bestelling. Eerst kregen we verkeerde geboortekaartjes, daarna miste er weer iets en toen moesten we plotseling 70 euro meer betalen. Zonder dit te zeggen. Het werd afgedaan met een smoes dat het online nog wel duurder was. Als het bij voorbaat gezegd was, was er niks aan de hand geweest. Helaas hele slechte communicatie!! Ik kom nooit weer in deze zaak..
Lekker ijs maar ik heb nergens in Europa zulke kleine bollen ijs gehad voor de volle prijs. En dat niet in Venetië of Rome maar in een klein dorpje als Wolvega.
Kwamen net voor een dichte deur te staan terwijl alles op de site en online staat dat ze open staan. Pfffft mag je ook wel even vermelden of je home page dat is niet zo veel werk!
Even mailtje sturen vooraf met het document, heen fietsen, en klaar is en klaar terwijl u wacht. Wel even bellen of ze open zijn natuurlijk
Ik was laatst bij drukkerij VEWO geweest om een shirtje te laten bedrukken. Het personeel was vriendelijk en de service was snel. Ik kon het shirtje binnen een uur weer ophalen en de letters zagen er prima uit. Zeer aanbevolen.
Voor geboortekaartjes bij Vewo geweest. Erg goed geholpen en bij het afhalen nog een leuke romper cadeau gekregen!
Heel goede zaak waar je prettig wordt geholpen En men de tijd voor je neemt
Slechter kan het niet. Komt afspraken niet na, rommelige winkel en onkundig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid