facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drukkerij Mikaprint

Drukkerij Mikaprint

Info

Drukkerij Mikaprint voor al uw drukwerk

Geschiedenis

Drukkerij Mikaprint beschikt over een grote collectie geboorteboeken van o.a. Family Cards, Belarto, Buromac

Wij hebben de Goedkoopste kleurenkopieën van Zoetermeer. Enkelzijdig A4 formaat 90 grams vanaf € 0,20 INCL. BTW. per vel. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende grams gewichten. U kunt uw documenten aanleveren in JPG, TIF, PDF.

Van briefpapier en visitekaartjes tot bijvoorbeeld presentatiemappen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen of mailen

Adres: Prismalaan West 69, 2665 PC Bleiswijk
Telefoonnummer: 079 346 07 75
Stad: Bleiswijk
Route: Prismalaan West 69
Postcode: 2665 PC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Drukkerij Zoetermeer, Mikaprint Zoetermeer, Printen Zoetermeer Stadshart, Printen Zoetermeer Oosterheem, Goedkoop printen Zoetermeer, Printen bibliotheek Zoetermeer, Kopiëren Zoetermeer, Lamineren Zoetermeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Total Exotics BV Total Exotics BV 395 meter Een goed, netjes bedrijf naar chauffeurs toe die komen laden. Volg gewoon de regels d...
Allseas Spas & Wellness b.v. Allseas Spas & Wellness b.v. 493 meter Fantastische spa's en goede service
Kampioenshanddoek.nl Kampioenshanddoek.nl 4 km Worden jullie bijna kampioen? Ga dan voor een unieke kampioenshanddoek! Met de kampio...
CycleMasters CycleMasters 4 km CycleMasters was mijn lichtpuntje toen ik door een stressfractuur helaas niet meer m...
Dream Reclame Dream Reclame 4 km Print - Design - Advertise
Nextdoor Branding Nextdoor Branding 5 km Wat een topper is Lisette! Allereerst heeft ze een website gebouwd die momenteel numm...
Kop & Schouders Kop & Schouders 5 km Premiums, give-aways, gadgets, relatiegeschenken, merchandising, promotioneel textiel...
Biota Nutrients Biota Nutrients 49 km Biota Nutri is a supplier off liquid and solid organic fertilizers.
Recensies
Om 10 uur een order geplaatst, deze was om 11 uur al klaar. Ging om posters en flyers voor onze vermiste kat. Meneer had bij aankomst alle flyers zelfs al gesneden voor ons. Geweldige service en leefde met ons mee. Helemaal top!
Super service! In de ochtend telefonisch uitgebreid te woord gestaan over het printen en inbinden van een scriptie. Ik kreeg uitgebreid advies en ondanks ik het pdf-formaat aan de late kant had ingeleverd, kon ik het binnen drie kwartier ophalen! Zeer tevreden over het resultaat! Goede kwaliteit tegen een zeer scherp tarief! Vooral voor een student met beperkt budget is Mika Print een aanrader! Bedankt!
Een aantal maanden geleden kwam ik hier voor mijn trouwkaarten die ik met spoed nodig had. Kon het na een uur al meenemen Ik werd geholpen door een hele vriendelijke man die met ons mee dacht en goed advies gaf. Erg tevreden met het resultaat. We zullen hier zeker terug komen als hrt nodig is, want het komt niet vaak voor dat iemand nog echt de tijd voor je neemt.
Voor een proefdruk moet je €10 betalen, dan mag je er ook wel wat van verwachten. Helaas was dat niet het geval, een stuk van de afbeelding van de geboortekaart was weggeknipt en je ziet witte vouwlijnen terwijl de kaart donkerblauw is.
Zelden zo'n relaxte man meegemaakt. In de hectiek van het afronden van je scriptie wordt je hier geweldig geholpen en wordt er goed met je meegedacht. De kwaliteit van het werk is hartstikke goed en de prijs is ook gunstig. Doe jezelf een plezier en laat het hier voor je regelen!
Een klasgenoot had mij getipt om naar Mikaprint te gaan voor mijn scriptie. Ik heb vanmorgen het bestand doorgestuurd en vanmiddag kon ik het al ophalen. Echt top!!! Ze zijn ook echt goedkoop : ga voor m'n volgende scriptie zeker weer!
Had enige tijdsdruk om een aantal covers uit te printen voor mijn scriptie op dik papier. Werd meteen geholpen en had binnen enkele minuten de prints binnen voor een goede prijs. Zeker een aanrader.
Niet blij met het resultaat. De kleuren kwamen niet overeen met het gewenste resultaat en mijn eigen scherm. Toen ik mijn mening gaf werd er een discussie gestart terwijl ik had aangegeven dat ik haast had en wou betalen. Daarna ben ik langs een andere drukkerij geweest die gelijk het gewenste resultaat hebben gegeven. Er was toen niks mis. Naast dit alles hebben ze wel een snelle service. Het was de zelfde dag al klaar.
Ik mijn scriptie bij Mikaprint laten drukken. Rond een uur of half drie de PDF gestuurd en een uurtje later kon ik het al komen halen. En dat voor een redelijke prijs!
Gewoon een geweldige en snelle service. Heeft mij in het verleden wel eens 'gered' door iets uit te printen wanneer mijn eigen printer weigerde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid