facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drukkerij Het Kleine Klif

Info

Drukkerij Het Kleine Klif, voor al uw zakelijk drukwerk, trouwkaarten, geboortekaartjes, foto op canvas, groot formaat posters en nog veel meer!

Geschiedenis

Grafisch ontwerp, logo en huisstijl design. huisstijl drukwerk, reclame drukwerk, XL print, geboortekaartjes, trouwkaarten, foto op canvas, fotobehang, posters



"Voor al uw zakelijk drukwerk, grafische vormgeving, trouwkaarten, geboortekaartjes, promotie materialen en nog veel meer."
Adres: Handelskade 2, 8321 KB Urk
Telefoonnummer: 0527687973
Stad: Urk
Route: Handelskade 2
Postcode: 8321 KB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 13:00

Recensies
Betrouwbaar, vriendelijk en snel. Bedankt voor de kwalitatief goede producten. Hopenlijk kan ik hier in de toekomst hier meer bestellen.
Deze mensen hebben hart voor hun werk.. ze zorgen ervoor dat mijn werk eruitziet als een echt kunstwerk
Bij Drukkerij Het Kleine Klif hebben ze een fantaschtische groot formaat printer van Canon waar je heel mooi je foto's op kunt laten printen in een waanzinnige kwaliteit. Daarnaast kunnen ze ook de opmaak van je poster verzorgen of nog gekker fotobehang voor je afdrukken.
Ben zeer te spreken over dit bedrijf. Ze leveren goede kwaliteit, hebben een uitstekende service en het is zeer betaalbaar!
Klantvriendelijk personeel en altijd al goed geholpen
Uitstekende service. Snel en zorgvuldig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid