facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dru Fabriek Ulft

Adres: Hutteweg 24, 7071MB Ulft
Telefoonnummer: 0315-714358
Stad: Ulft
Route: Hutteweg 24
Postcode: 7071MB



op zoek naar gerelateerd: DRU agenda, DRU Cultuurfabriek geplande evenementen, Plattegrond DRU Ulft, DRU rondleiding, DRU Ulft programma, DRU Ulft Geschiedenis, DRU Ulft openingstijden, Filmhuis Ulft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ouhrlokaal Ouhrlokaal 42 meter Zelfs de mooiste dag van je leven vier je op het DRU Industriepark! Ons Ouhrlokaal is...
SSP-HAL SSP-HAL 165 meter De hal zelf is geschikt voor vele dingen. Maar deze keer was er in de hal zelf geen k...
Recensies
Mooie locatie voor evenementen, concerten, theater enz. Sfeervol opgezet. Tevens een grote hal van 5500 m² die gehuird kan worden, de zgn SSP hal. Ruime parkeergelegenheid op het terrein plus een grote 500 plekken tellend parkeerterrein naast het complex, deze is bereikbaar vanaf de grote weg Ulft - Silvolde. Aanwinst voor onze Achterhoek!
Geweldig leuke lokatie met diverse mogelijkheden tot bezoek. Vriendelijk personeel.
Een uitstekend poppodium voor velerlei optredens. De belichting is super en het podium groot genoeg voor een band met 11 muzikanten !
In groepsverband hebben we deze locatie bezocht. Ik was zeer geïnteresseerd in de voormalige ijzergieterij en verheugde mij op de rondleiding. Echter van de oude gieterij is niet veel meer te zien. Het is vooral het verhaal van de gids en de film uit 1948 die je een beeld geeft van hoe het was. De oude gebouwen zijn gerenoveerd en hebben nieuwe bestemmingen. Mooi gedaan natuurlijk maar zo jammer dat er van DRU eigenlijk relatief heel weinig te zien is buiten wat potten en pannen in een etalage.
Ik kwam eigenlijk een badkuip bestellen, maar blijkbaar zijn die uit het assortiment. Toen maar boottochtje gemaakt, eigenlijk net zo leuk.
Hele gave plek!
Super leuk concert gehad.
Prachtig industrieel erfgoed met concertzaal mooi café en terras
Goed bewaard gebleven industrieel complex met verrassende hoekjes, zoals een oud kantoor van een ploegbaas.
Een aantal keren vertoefd in Het Schaftlokaal, opletten dames en heren van Het Schaftlokaal; de prijs is ok echter de hoeveelheid wordt beetje bij beetje minder! Kwaliteit is goed en je kunt er gezellig zitten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid