facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DRU Cultuurfabriek

Info

Er is van alles te beleven bij de DRU Cultuurfabriek! Van films, voorstellingen en concerten tot leuke activiteiten in de zomer.

Adres: Hutteweg 24, 7071 BV Ulft
Telefoonnummer: 0315-714358
ln.keirbafruutlucurd@ofni
Stad: Ulft
Route: Hutteweg 24
Postcode: 7071 BV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 23:00
Dinsdag: 08:30 - 00:00
Woensdag: 08:30 - 00:00
Donderdag: 08:30 - 00:00
Vrijdag: 08:30 - 02:00
Zaterdag: 10:00 - 02:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: dru cultuurfabriek programma, dru cultuurfabriek popzaal, dru cultuurfabriek geplande evenementen, dru cultuurfabriek film, dru cultuurfabriek vacatures, activiteiten dru ulft, parkeren dru cultuurfabriek, dru ulft schaftlokaal
Recensies
Mooie locatie voor evenementen, concerten, theater enz. Sfeervol opgezet. Tevens een grote hal van 5500 m² die gehuird kan worden, de zgn SSP hal. Ruime parkeergelegenheid op het terrein plus een grote 500 plekken tellend parkeerterrein naast het complex, deze is bereikbaar vanaf de grote weg Ulft - Silvolde. Aanwinst voor onze Achterhoek!
Een uitstekend poppodium voor velerlei optredens. De belichting is super en het podium groot genoeg voor een band met 11 muzikanten !
Geweldig leuke lokatie met diverse mogelijkheden tot bezoek. Vriendelijk personeel.
In groepsverband hebben we deze locatie bezocht. Ik was zeer geïnteresseerd in de voormalige ijzergieterij en verheugde mij op de rondleiding. Echter van de oude gieterij is niet veel meer te zien. Het is vooral het verhaal van de gids en de film uit 1948 die je een beeld geeft van hoe het was. De oude gebouwen zijn gerenoveerd en hebben nieuwe bestemmingen. Mooi gedaan natuurlijk maar zo jammer dat er van DRU eigenlijk relatief heel weinig te zien is buiten wat potten en pannen in een etalage.
Wat een gezellige en prettig ingerichte oud industriële erfgoed. Alle voorzieningen voor dagjesmensen maar ook voor lokale mensen aanwezig. Aanrader voor iedereen.
Prachtig industrieel erfgoed met concertzaal mooi café en terras
Goed bewaard gebleven industrieel complex met verrassende hoekjes, zoals een oud kantoor van een ploegbaas.
Heerlijk geluncht . Alles lekker vers en genoeg ..netjes verzorgt en lieve bediening . Uit eten is nog wel altijd .alles op zijn tijd ..
Soms is er veel te beleven. Ik ga vaak naar de springkussens met de kinderen. Er naast is een plek met water fonteintjes. Dat vinden we ook super leuk
Hele gave plek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid