facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DRU cultuurfabriek

Info

Er is van alles te beleven bij de DRU Cultuurfabriek! Van films, voorstellingen en concerten tot leuke activiteiten in de zomer.

Volg ons ook op Instagram: @drucultuurfabriek

Adres: Hutteweg 22 , Ulft 7071 BV, NL
Telefoonnummer: 0315 714 358
ln.keirbafruutlucurd@ofni
Stad: Ulft
Route: Hutteweg 22
Postcode: 7071 BV



op zoek naar gerelateerd: dru cultuurfabriek vacatures, dru cultuurfabriek popzaal, dru cultuurfabriek geplande evenementen, activiteiten dru ulft, dru cultuurfabriek programma, dru ulft schaftlokaal, parkeren dru cultuurfabriek, dru ulft openingstijden
Recensies
In groepsverband hebben we deze locatie bezocht. Ik was zeer geïnteresseerd in de voormalige ijzergieterij en verheugde mij op de rondleiding. Echter van de oude gieterij is niet veel meer te zien. Het is vooral het verhaal van de gids en de film uit 1948 die je een beeld geeft van hoe het was. De oude gebouwen zijn gerenoveerd en hebben nieuwe bestemmingen. Mooi gedaan natuurlijk maar zo jammer dat er van DRU eigenlijk relatief heel weinig te zien is buiten wat potten en pannen in een etalage.
Mooie locatie voor evenementen, concerten, theater enz. Sfeervol opgezet. Tevens een grote hal van 5500 m² die gehuird kan worden, de zgn SSP hal. Ruime parkeergelegenheid op het terrein plus een grote 500 plekken tellend parkeerterrein naast het complex, deze is bereikbaar vanaf de grote weg Ulft - Silvolde. Aanwinst voor onze Achterhoek!
Nete bediening lekker ijskoffie! Kortom een fijne plek om te zijn
Deze fabrik is helemaal op nieuw ingedeeld deels voor mooie woningen en veel Horeca gelegenheden. Door Corona ook alles dicht. Wel de drive drue was open om.een gerecht de kunnen ophalen. Tijdens de rit door de fabrik heb je informatie via een QR Code kunnen scannen en de film bekijken. Heel leuk om ervaan de genieten.
Mooi dat ze deze industriële omgeving hebben omgevormd tot een bruikbaar cultureel centrum. Je wordt vriendelijk ontvangen en de schouwburgzaal is goed. Zeker de moeite waard om een voorstelling te bezoeken.
Een meer dan uitstekende plek, om naar live muziek van diverse bands te luisteren, ook de faciliteiten zijn prefect, parkeren, toiletten en geweldige vrijwilligers, waar niets teveel is
Mooie plek met een gezellig restaurant. De rare en lelijke kunstwerken uit Amsterdam passen alleen van geen meter bij de stijl van rest van het mooie industriepark. Die mogen ze van mij zo snel mogelijk verwijderen.
Als je de theaters in Doetinchem en Winterswijk gewend bent is de Dru wel even wennen. Dit zit hem wat mij betreft met name in de personeel. In plaats van de enorme hoeveelheid vrijwilligers is investeren in medewerkers met ervaring geen slecht idee.
Sfeervolle en ongedwongen ambiance. Eten prima. Gewoon goed. Lekker. Veel 'vergeten' groentes bij de hoofdgerechten/diner en het smaakpalet Schaftlokaal. Er zat bij sommige nog een flinke 'bite' in waar lastig doorheen te kauwen viel. Tussen eerste drankje en uiteindelijke bestelling zat best wel veel tijd. Zo ook bij de rekening opmaken. Aan tafel 5 verschillende bedienden gezien. No problem, maar zie het elders wel anders en dan heb je een vaste bediende. Dessert was superlekker, maar totaal niet wat we besteld hadden! Onze tiramisu mango, leek wel een mix met de citroenfris. Hebben er wel wat van gezegd, maar de bediende was het ook een raadsel en uiteindelijk moeten we het antwoord nog steeds krijgen. En oh ja, de bestelde puntzak verse oerfriet is ook nooit op tafel beland, maar gelukkig ook niet op de rekening! Het glas Brugse Zot van € 6,- per stuk is behoorlijk aan de prijzige kant. De bediende met de baard was supervrolijk. Beetje tè. Wel lachen eigenlijk. Het wandelingetje achteraf op het DRU terrein was een memory lane, de plek waar ik 12 jaar gewerkt heb tot 1991.
Na een mooie wandeling in de omgeving is dit een leuke plek voor een pauze. Heerlijke warme chocolademelk gehad met een luxe bokkepoot.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid