facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DRT Gietvloeren

DRT Gietvloeren
"Gietvloeren zijn een sieraad voor elk interieur. Bekijk onze ruime collectie vloeren zoals de polyurethaan gietvloer of de natuurlijke betonlook gietvloer in onze showroom te Den Bosch. Vraag vrijblijvend in de showroom uw offerte aan en bereken de prijs per m2 van onze gietvloeren specifiek voor uw woning of zaak. Bezoek de showroom waar u naast onze gietvloeren ook inspiratie op kunt doen op het gebied van designmeubels bij Mr Design. De koffie staat klaar!"
Adres: Vughterstraat 141 , 's-Hertogenbosch 5211 GB, NL
Telefoonnummer: 073 612 1203
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Vughterstraat 141
Postcode: 5211 GB



op zoek naar gerelateerd: DRT Gietvloeren Onderhoud, DRT Gietvloeren Antwerpen, DRT SOS, DRT Vloeren Reviews, Gietvloer prijs, DRT technische vloeren, Gietvloer Eindhoven, Senso gietvloeren
Recensies
Prima klantgericht advies vanuit de ruime showroom in Den Bosch. We kregen alle gelegenheid om een goede keuze te maken. Verder wordt vooraf een opname gedaan om niet met verrassingen geconfronteerd te worden. Bij het aanbrengen van de vloer zorgvuldige afstemming en voorbereiding door de applicateur. Wordt erg netjes gewerkt en het contact verloopt soepel. Het resultaat is een mooie gietvloer die helemaal aan onze wensen voldoet.
Wij zijn super tevreden met onze gietvloer, aangebracht door vakmannen van DRT! Tijdens de prijsvorming hebben ze ook meegedacht over het type ondervloer, we hebben op basis van de ervaringen van DRT gekozen voor een dekvloer van anhydriet omdat deze niet zo scheurgevoelig is als een cement dekvloer. We zijn uitgenodigd bij DRT in 's-Hertogenbosch om te kijken naar de gietvloeren die daar liggen en uiteindelijk met de verkoop adviseur een keuze gemaakt in de kleur van de gietvloer. Tijdens de uitvoering hebben ze goed gecommuniceerd, ze hebben het vochtgehalde in de ondervloer gemeten, toen deze nog niet voldeet aan de eisen, hebben ze een advies gedaan hoe de onder vloer sneller kon drogen. Tevens waren ze zeer flexibel om het aanbrengen van de gietvloer uit te stellen omdat onze ondervloer nog niet droog genoeg was. Als laatste zijn we super tevreden met de kwaliteit van onze gietvloer, en komen ze ook nog een puntje herstellen zonder gedoe of gezeur. Wij hebben de samenwerking met DRT als er prettig ervaren!
DRT heeft echt naar onze bijzondere wensen geluisterd met als resultaat een prachtvloer! Een inlegplaat, die wat afweek van kleur, is snel en zeer vakkundig bijgewerkt door de SOS-dienst. We zullen lang plezier van hebben van onze keuze.
Super geholpen en reparatie van een kras van ruim 2 meter lengte is weg gehaald. Top prestatie en super tevreden. Ook zeer fijn geholpen en te woord gestaan door de monteur ter plaatse.
De PU gietvloer ligt er schitterend bij. Vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ook de offerte fase ging prima. Er was qua uitvoering wat misverstand, maar dat heeft DRT goed ingevuld. Dat maakt het verschil tussen 4 en 5 sterren. Eigenlijk zou 4,5 ster het beste mijn tevredenheid weergeven Kan DRT zeker aanraden
Na veel verschillende vloeren te hebben gehad nu maar is voor een vloer van DRT Vloeren laten leggen. Zeer blij mee wat een top service, uitleg begeleiding en super afwerking. zeker een aanrader voor een ieder die er niet uit is wat voor vloer te nemen om is een gesprek aan te vragen.
Wij zijn enorm tevreden over de vakmanschap van DRT Gietvloeren. In de winkel zijn we enorm goed geholpen. Thuis is de vloer met volle tevredenheid opgeleverd. Een professioneel en vriendelijk bedrijf!
Super blij met onze mooie vloer. Vanaf het advies tot de kleurkeuze. Gewoon top. De vakkundigheid van het werken. De vriendelijke werklieden. Ik kan helaas geen vloer meer kwijt in ons huis anders gingen we op zeker weer voor DRT.
In de door ons aangekochte woning lag een gietvloer van DRT. Wij hebben DRT deze vloer laten reinigen en de beschadigingen laten herstellen. De vloer zag er daarna als nieuw uit. Dat ze daarna de afgesproken prijs nog hebben aangepast, omdat de werkzaamheden korter duurden dan gepland siert dit bedrijf.
We zijn ontzettend blij met onze mooie vloer. Vanaf het eerste gesprek hebben wij het contact met DRT vloeren als fijn ervaren. Geen vraag is te veel en ze leggen alles geduldig en duidelijk uit. We zijn heel blij met het eindresultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid