facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drrroomland

Drrroomland

Info

Drrroomland is het best bewaarde tuingeheim van Hillegersberg. De tuin is te vinden aan het einde van de Tsjaikofskilaan en aan de rand van het Bergse Bos.

Geschiedenis

De tuinders van Drrroomland doen aan duurzame kleinschalige biologische tuinbouw. Alles is geheel ecologisch verantwoord en door enkele initiatiefnemende buurtbewoners georganiseerd. De tuin past in de huidige trend van natuureducatie en stadslandbouw. Naast 90 particuliere tuintjes zijn er op dit voormalige schooltuincomplex onder andere een kruidentuin, boomgaard, bijenstand, siertuin, een volière met parkieten, een egelopvang en een kippenren.

Op het terrein is ook een huisje met keuken, toiletten en een overdekt terras. Dit deel kan door iedereen worden gehuurd voor kleinschalige bijeenkomsten, zoals een cursus, workshop of klein feestje. Maar bovenal is Drrroomland een oase van rust. Een heerlijke plek om te tuinieren en wandelen.

Drrroomland is een initiatief van Stichting Tuin Tsjaikofskilaan en Centrum voor Reuma en Revalidatie Rotterdam en te vinden aan het einde van de Tsjaikofskilaan (nr. 25) en aan de rand van het Bergse Bos. Meer informatie: www.drrroomland.nl.

Adres: Tsjaikofskilaan 25, Hillegersberg, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Hillegersberg
Route: Tsjaikofskilaan 25



op zoek naar gerelateerd: Kinderkeuken Rotterdam, Kookclub Rotterdam, Kookworkshop Rotterdam, Kinder workshop Rotterdam
Recensies
Als de herfst begint te komen ligt drrroomland er bijna verlaten bij. Veel tuintjes zijn verwilderd en verdort. Her en der geeft een Dalia nog kleur. Ondertussen is er in het tuinhuis een kinderfeestje gaande dat er gezellig uit ziet. Op zaterdag en zondag ben je welkom om even rond te kijken. Dank jullie wel voor de gastvrijheid.
Wat een geweldige plek om even bij te tanken. Ik was hier met de open tuindagen. En kom zeker volgend jaar weer!
Leuke locatie, orgineel en veel natuur. Er is een grote binnenplaats en een groot terras. Huisje met koelkast en er staan heel veel stoelen en banken. Versiering zoals lichtlamp hangt er al
Echt leuke plek om tot rust te komen of wandelen, met kinderen spelen, thee drinken, feestje geven... Gewoon in love!
Heerlijk ontspannen door inspannen
Stekjesmarkt op een super mooie plek in een mooi stukje Rotterdam. Fijn ontvangen en informatie gekregen.
Leuke locatie voor een familie BBQ. Je kunt het tuinhuis daarvoor huren. Een oase van rust in het midden van de stad.
Een prachtige geheime tuin in een buitenwijk van Rotterdam. Elke zaterdag vrij toegankelijk. Zeker een bezoekje waard als je in de buurt bent!
Verborgen tuin, leuk voor intieme feestjes, zonder muziek.
Heel leuk moestuin complex. Met watervoorziening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid