facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Droomvisie

Droomvisie

Info

maak van uw dag een droom!

Geschiedenis

Droomvisie is een familiebedrijf dat al 10 jaar gespecialiseerd is in alle slaapsystemen en alle aanverwante bed- en slaapartikelen. Door deze visie is Droomvisie in 2007 uitgeroepen tot beste slaapadvieswinkel van Nederland! Nadien is deze slaapadvieswinkel-verkiezing niet meer georganiseerd.
Deze uitverkiezing hebben wij te danken aan onze klanten en aan het onderzoek van de CBW (centraal branchevereniging wonen).
Dit is nog steeds de bekroning op ons werk en stimuleert ons om op deze weg verder te gaan.

Onze specialisten zijn er van overtuigd dat voor lekker en gezond slapen een goede combinatie een vereiste is! Een goede nachtrust is heel belangrijk en dat heeft alles te maken met het bed waarin je slaapt.

Maak van uw dag een droom bij Droomvisie !



"Droomvisie beddenspecialistenVoor DPD vragen DPD bellen !Droomvisie is een familiebedrijf dat al sinds 1999 gespecialiseerd is in alle slaapsystemen en alle aanverwante bed- en slaapartikelen, met vestigingen in Voorschoten en Wassenaar.Maak van uw dag een droom bij Droomvisie !Een goede nachtrust is de basis voor een goede optimale gezondheid, we doen zo nieuwe energie op voor de volgende dag, Het bed waarin je slaapt, het matras waarop je ligt en het kussen waarop je hoofd rust zijn alledrie onlosmakelijk met elkaar verbonden.Wij kunnen u adviseren bij de aankoop van een voor u geschikte bed-combinatie, u heeft bij ons de keus uit diverse merkbedden van geweldige kwaliteit."
Adres: Schoolstraat 109a, 2251 bg Voorschoten
Telefoonnummer: 0705119635
Stad: Voorschoten
Route: Schoolstraat 109a
Postcode: 2251 bg


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Droomvisie kussens
Recensies
Doe alles eraan om te voorkomen dat jou pakket van DPD hier geleverd wordt!! Wanneer het niet mogelijk is om per direct een pakket op te halen wordt het geretourneerd. Als jij naar de winkel belt zijn de medewerkers onbeleefd en valt er niet eens te praten over pakketten via de telefoon.
Ivm post van DPD bezocht. Erg vriendelijke en aardige eigenaresse van de beddenzaak. Mooie winkel maar ik heb niks nodig. Een paar weken later alsnog een keer langsgeweest en dankzij het goede advies nu een prima hoofdkussen en geen nekklachten meer.
We kregen een deskundige en zeer klantvriendelijke uitleg over wat belangrijk is bij de aanschaf van een nieuw bed. De verkoopster had daar genoeg expertise in. Ze nam alle tijd om ons rustig te woord te staan. Ze gaf advies en liet ons de diverse bedden voelen.We gaan ervan uit dat de levering van ons nieuwe bed voorspoedig zal zijn.We hebben er alle vertrouwen in.
Vertaald door Google Bovenkant! Test Origineel Top ! Test
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid