facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Droompark De Zanding

Droompark De Zanding

Info

Droompark De Zanding biedt u eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Het park is gelegen in het Veluwse dorpje Otterlo.



"EuroParcs de Zanding biedt door haar prachtige ligging midden op de Veluwe en vele faciliteiten op het park alles voor een onvergetelijke vakantie met familie of vrienden!"
Adres: Vijverlaan 1, 6731 CK Otterlo
Telefoonnummer: 0880551500
Stad: Otterloo
Route: Vijverlaan 1
Postcode: 6731 CK



op zoek naar gerelateerd: droompark de zanding koop, droompark de zanding tiny house, droompark de zanding adres, droompark de zanding zoover, droompark de zanding plattegrond, droompark de zanding tiny houses, droompark de zanding zwemmen, droompark de zanding restaurant
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DroomPark De Zanding DroomPark De Zanding 97 meter Leuk park met leuke huisjes en plekken. Aantal faciliteiten en natuurgebied waar je z...
Recensies
Slechste park ooit. Alles is slecht aangegeven en ze liegen ook nog. Na twee keer mijn reservering bij het welness niet goed te hebben geregisteerd , de receptioniste heb tegen mij gezegd dat er al iemand in de welness is. Toch de sleutel gekregen en daar was niemand. Alle sauna's en stoombad waren nog uit. En 12,50 betalen. Duurt 25 minuten voordat alles warm is. Wat ergste is de ligging van onze chalet. Helemaal in het hokje. Nog verder dan Glamping. Kost je half uurtje heen en weer te lopen naar het zwembad. Ik heb niet een gevoel dat wij in een vakantie park zit. Maar op een camping met al de caravan om ons heen. DAT HEB IK NIET VOOR BETAALD! Schandalig! Nooit meer op Europarcs! En het chalet is heel vies! Het lijkt alsof het nooit een goede schoonmaak niet een keer gehad.
Camping wat geen geen camping meer is. Vreselijk, staan naast een bouwput en zijn er helemaal klaar mee, sjofels en tractoren rijden af en aan tof zelfs na 22.00 uur, enorm stoffige bende. Verder vies en gedateerd sanitair. Wat een pestbende, wij gaan na 2 dagen gauw weer weg, dit hebben wij nog nooit op een camping in Nederland meegemaakt. Verder niets te beleven, ook restaurant/horeca slaat nergens op. Pluspunt: erg vriendelijk personeel bij receptie maar dat was het ook. Huisjes zien er leuk uit maar verder straalt dit park helemaal niets uit. Je zal maar geïnvesteerd hebben in een vakantiehuisje…..
Niet echt een aanrader dit park.Bij aankomst was het huis pas na 18.00 klaar ipv 15.00.we kregen een tegoedbon voor het restaurant Bleek dat ze na 15.00 nog 92 huisjes moesten schoonmaken met de Franse slag.Het huis was een Cube De tuin en inrichting zijn perfect.Het huis is amper schoongemaakt, prullenbakken niet geleegd het was vies en smerig.Park zelf is in aanbouw dus volop bedrijvigheid op het park.De snackbar verkoopt alleen verpakt ijs en geen softijs of milkshake's . Bij de supermarkt kan je bestellen en dat gaat perfect.Zwembad was zomaar een dag dicht.Eten bij het restaurant is goed,maar er gaat erg veel mis. De pluspunten zijn schitterende omgeving je zit gelijk op de Veluwe, en er is veel te doen in de omgeving. Veel animatie voor de kleine kinderen. Voor ons geen Europarcs meer.
Graag zou ik een matige beoordeling geven. Klantvriendelijkheid en service is helaas ver te zoeken. toen wij aankwamen was er bij het inchecken gezegd ‘even kijken of jullie huisje klaar is’ terwijl dit uiteraard na 15:00 schoongemaakt hoort te zijn. Verder staat er op de website dat er bij het huisje geparkeerd kon worden. Blijkbaar geen plek op het park. Ook kon vanwege het droge weer niet de vuur korf of de hot tub aangestoken worden. Begrijpelijk echter totaal geen vorm service op dit gebied. Er uiteindelijke zelf achter moeten komen dat dit advies veranderd om de 2 dagen en toen wij vroegen om een eventuele andere service of compensatie werd er zeer onvriendelijk gereageerd. En gezegd dat het een extra service is terwijl dit natuurlijk in de prijs is inberekend . Omgeving van het park is echter wel mooi. Tiny huisje zelf was oké. Alleen niet echt sprake van luxe. Wij komen zeker in de omgeving terug maar niet meer naar dit park.
We waren vorig jaar daar gaan kijken omdat we op europarcs de Veluwe zaten, zag het er zo leuk, gezellig en mooi uit. Ook zenden ze op dat moment enkele weken een tv programma uit. Dus wij dachten,hier willen we de volgende keer heen. Na een jaar daar ook geboekt. Maar nu vond ik het niet meer zo mooi, en gezellig eruit zien. Misschien kwam dat door de tv uitzendingen die het toen gezellig maakte. Je kunt er bungalows huren, je kunt kiezen uit wat ouderen en nieuwe moderne woningen maar die zijn vind ik duur. Ook chalet die je kunt huren, toch met veel ruimte. En er zijn losse kampeer plaatsen. We hadden een vroege check-in geboekt. We kwamen aan maar ze wisten het niet en de chalet was nog niet klaar. Omdat ik aan gaf hier voor betaald te hebben, mochten we gratis een drankje doen en kregen de kosten terug. Mooi gebaar dat wel. Aangekomen bij de chalet.....was buiten alles erg vies, alles zat onder het zand,modder en viezigheid de buitenkant chalet, tuinmeubelen en de tuin. Naar mijn mening zorg je ook als bedrijf dat voor er mensen aan komen ook de tuin opgeruimd en schoon is zodat de mensen ook heerlijk buiten kunnen zitten, vooral op een park daar het meestal buitenleven is. Even later na een telefoontje kwamen ik denk de eigenaren het wat opruimen. Verder.. Er is horeca aanwezig, Italiaans waar ze ook wel burgers en spareribs hebben en een snackbar. Er is een grote plas met natuurwater waar je kunt zwemmen, ook speelgelegenheid in en om het water. Je kunt er fietsen huren, voor een bepaalde tijd gratis om even bijv boodschappen te doen in het dorp. Een klein winkeltje mocht je wat vergeten zijn en het toevallig daar hebben. Honden zijn toegestaan. Mooie omgeving in het park maar ook buiten het park. Personeel vriendelijk. Groot parkeerterrein.
Park ziet er prachtig uit ,het is nog wel volop in ontwikkeling ,hier en daar worden nog bungalows geplaatst en het groen moet nog wat groeien,sommige bungalows staan wel dicht op elkaar ,het was er erg stil maar ik denk dat het in het hoogseizoen wel erg druk zal zijn met kinderen.je kan ook bungalows kopen hier.de grote van het water in het midden van het park viel me wat tegen,wij zijn hier slechts door heen gelopen dus over de kwaliteit van de bungalows kan ik op dit moment nog niets zeggen,maar ik sluit niet uit dat wij hier een keer wat gaan huren. Het park ligt tegen natuurgebied de zending aan waar je heerlijk kan lopen.
Heerlijk genoten van dit verblijf. Wij sliepen in Th18 een heel mooi en schoon plekje. Mooi ingericht en voelde als echt thuis. Niet ver ervan lopen wat de zwemvijver waar je heerlijk kon vertoeven op het stukje strand en in het water. Omdat het zo warm was hebben we geen gebruik gemaakt van het zwembad die ze ook hebben. Wel hebben ze genoeg activiteiten voor kinderen. Kortom wij hadden een top vakantie.
Erg slecht! Nog nooit gehad op een park van europarcs. Huisje erg vies en oud. Klacht ingediend, schoonmaak zou komen, maar kwam niet. Personeelstekort. Helaas geen ander huisje beschikbaar in dezelfde prijsklasse. Wel mogelijkheid voor een ander huisje als we 200 euro bij betaalden. Niet gedaan. Uiteindelijk besloten om terug naar huis te gaan. Einde vakantie. Zeker geen aanrader. Wij waren ook niet de enige, de een na de ander kwam klagen bij de receptie.
Leuke park, mooi nette huisje waar we de motoren bij konden zetten. Minpunt!!! Restaurant past niet op het park. Elite prijzen waar een kind van 5 nog niet zat van wordt. Met de onvrede hierover werd niks mee gedaan. Wat een felle discussie gaf bij het afrekenen. Raad deze Restaurant niemand aan.
We kregen eerst een oud vies huisje met een afgebroken wc. Het huisje wat we daarna kregen was op zich prima, maar niet bepaald schoon met tientallen spinnen overal. Het park zelf is mooi en ziet er goed uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid