facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Droommatras.nl

Droommatras.nl

Info

Bestel bij ons je; boxspring, matras, topper, kussens, dekbed, hoeslakens, dekbedovertrek en moltons. Beste kwaliteit, laagste prijzen!

Onze taak

Bij Droommatras vinden wij het belangrijk dat onze klanten goed slapen en uitgerust wakker worden. Goed slapen hoeft niet duur te zijn!

Adres: Pascalweg 9, 4104BE Culemborg
Telefoonnummer: 0345342164
ln.sartammoord@ofni
Stad: Culemborg
Route: Pascalweg 9
Postcode: 4104BE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Klare Taal Klare Taal 3 km Ik schrijf wat jij bedoelt zodat jouw doelgroep je begrijpt. Geen onderwerp is me te ...
Recensies
Matras split topper op woensdag besteld en op donderdag al binnen. We slapen er nu een aantal nachten op en beide hebben we veel minder last van onze rug als we wakker worden en ook slapen we langer. Heerlijk!!! Ben erg tevreden.
Waardeloze beloftes. We kochten hier een matras, na enkele nachten was het al overduidelijk dat deze matras abnormaal diep doorzakte. Op de klantendienst werd er vervolgens getreuzeld, veel slome communicatie heen en weer. Foto's enz. Uiteindelijk geen geld terug, niet mogen omruilen is zelfs niet wettelijk. Maw, slogan van 100 nachten proefslapen, vergeet dat maar. Wij zijn enorm teleurgesteld.
Topkwaliteit! Wordt nu wakker zonder rugpijn. Had advies nodig en kreeg deze op een vakkundige en vriendelijke manier. Ik ga het zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Heerlijk matras gekocht, ik slaap fantastisch. Veel steun aan mijn rug. Had niet beter gekund! Zeer tevreden dus van mij een dikke 10 voor dat geld!
Geweldige service, snelle levering, zeer klantvriendelijk en een super goed fijn matras. Echt een aanrader!!!
Fantastisch matras van Esla Sleep en topper besteld bij Droommatras. Sindsdien heb ik geen last meer van mijn rug en heupen. Verder ben ik erg goed geholpen en alles was snel geleverd. Zeer content. Een dikke 10!!
Heb een topper bij hen gekocht. Bestellen ging simpel, en werd na 4 dagen bezorgd. Onze oude topper voldeed niet meer, kreeg last van mijn rug. Nu liggen we weer heerlijk. Vergeleken met anderen, is de prijs geweldig. Zeer tevreden over bestellen, bezorgen en kwaliteit.
Waardeloos bed is veel te hard vooraf wel overleg gehad met een van de dames via whatsapp en dit matras was hun advies en retourneren kost je transportkosten.
Besteld een Optimum pocketvering matras. Voordat het matras bezorgd werd ben ik telefonisch benaderd dat het matras is afgeleverd bij de bezorger, plus informatie hoe te handelen na aflevering. De levering is ruim binnen de gestelde termijn gedaan. Ook de bezorging door Postnl is prima volgens trac en tray uitgevoerd. Hier dan ook een tevreden klant. O, ja heb de eerste nacht prima op mijn nieuwe matras geslapen.
Ronduit geweldig matras en topper. Wat een lieve behulpzame dames van de klantenservice. Zeer te spreken over hun geduld en snelle levering. Zeker aan te raden, slaap weer heerlijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid