facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Droomijsje Goes

Droomijsje Goes

Info

Ijswagen



"IJssalon op het Spuiplein in Breskens. Ruim assortiment schepijs, softijs, uitgebreide koffiekaart, pannenkoeken, wafels, poffertjes, ice coffee, milkshakes, smoothies en cocktails.Met onze ijswagens komen we bij u langs."
Adres: Opril Grote Markt 12, 4461 AK Goes
Telefoonnummer: +31622807373
ln.otrebron@ofni
Stad: Goes
Route: Opril Grote Markt 12
Postcode: 4461 AK


Recensies
Uitgebreide keuze van desserten en dranken. Wat we bestelde zag er heerlijk uit en smaakte ook heerlijk. Vriendelijke bediening.
Wat kun je daar lekker ijs eten. Aanrader. Vlot en vriendelijk personeel. Kindvriendelijkheid: Zeker geschikt voor kinderen Parkeren: Voor de deur. Rolstoeltoegankelijkheid: Zeker. Geen probleem
Lekker zacht ijs met heerlijke smaak en zeer veel keuze in smaken. Personeel zeer vriendelijk je voelt je zeker welkom. De jonge man is iemand die zeer gastvrij is plus punten voor hem. Jammer dat ze zo ver weg zitten van ons maar met dagje naar Breskens zeker de moeite waard om hier langs te gaan.
We hebben hier lekker ijs gegeten, een grote zomer coupe met slagroomijs, witte chocolade ijs, meringue, lemon curd en aardbeien crunch. Het handige is dat je hier met een QR code kan scannen en zelf bestellen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Voor de ijssalon is veel parkeergelegenheid en een parkje waar kinderen kunnen spelen, erg kindvriendelijk dus.
Heerlijke ijsjes! Veel keus en ook originele combinaties. Op de foto de lemon meringue summer special. Ook de poffertjes vielen in smaak.
Waanzinnig lekker ijs. Dark chocolate is echt het beste chocolade ijs dat ik ooit heb gegeten nog lekkerder dan bij Berthillion. Veel keus in vegan, dus ook ideaal als je bv lactose intolerant bent. Super aanrader dus!!!
Héél erg lekker ijs, dit maakt een ijssalon zo speciaal, kan geen enkel restaurant tegenop als het om een dessert gaat na het eten Top bediening, leuk contact, en alles is netjes verzorgd
Heerlijk ijsje gegeten En onze hond Ziggy genoot ook van een ijsje die gebracht werd door ook een Ziggy. Zeer plezierig geholpen door haar.
Als je lekker vers zelfgemaakt ijs wil hebben moet je hier zijn. Altijd super lekker
Heerlijk ijs, goede service en een gezellige plek om je ijsje te gaan op eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid