facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Droomers voor baby's

Droomers voor baby's

Info

“Droomers voor baby’s” verzorgt een cursus “babymassage met nét wat meer….” en de workshop Dunstan Babytaal



"Praktijk voor babymassage met nét wat meer...., Dunstan Babytaal en voetreflexmassage bij baby's"
Adres: Zeeland (Noord-Brabant)
Stad: Zeeland



op zoek naar gerelateerd: Voetreflexmassage baby
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk alles kids Praktijk alles kids 419 meter Nadat onze zoon een aantal gesprekken heeft gehad met de orthopedagoog van Alles Kids...
Praktijk Tiny en Tonny Praktijk Tiny en Tonny 648 meter Gewoon goed en gezellige mensen
Sophie de Bruijn, Praktijk  voor  Orthomoleculaire  Geneeskunde Sophie de Bruijn, Praktijk voor Orthomolec... 680 meter Mijn naam is Sophie de Bruijn en woon in Zeeland (NBr). In 1996 ben ik als Fysiothera...
Recensies
Wat was het fijn om de cursus 'babymassage met nét wat meer' bij Nicole te mogen volgen. Wat een lief en warm mens! Samen met de kleine waren dat echt geniet en geluksmomentjes. Ontspannen en met vele tips en ook lieve complimenten gingen we weer naar huis. Nicole zorgt voor een fijne en ontspannen sfeer en denkt echt aan de kleintjes. Ze is kundig. Ze benoemd wat ze hoort en ziet. Dat levert veel op en is leerzaam voor iedereen. Een aanrader voor iedereen!
Samen met een vriendin afgesproken om met onze beebs naar de 'babymassage met nét wat meer...' te gaan! Wat hebben we genoten van de o.a. ontspannen warme sfeer. Kleine Billie en Loek lagen heerlijk te genieten en waren helemaal zen. Wat een fijne quality-time was dit. Naast de massagetechnieken ook andere waardevolle tips gekregen van Nicole. Wat een fijn liefdevol persoon ben je!
Genoten van de babymassage bij Nicole, écht een fijn momentje voor ons beide. De babymassage vind plaats in een mooie, sfeervolle en vooral ook lekker warme ruimte. Er hangt een ontspannensfeer. Naast de massage geeft ze je veel fijne tips waar je mee aan de slag kan. Loek ging helemaal ontspannen bij je de deur uit. Bedankt Nicole, wij hebben ervan genoten!
Samen met mijn vriend en onze dochter hebben we 2 sessies baby-massage en een beetje meer gedaan. Echt een hele fijne ervaring en ontzettend leuk om te doen. Zelfs als ouders ook erg ontspannen. Nicole is een super lieve en toegankelijke vrouw. Neemt echt de tijd en brengt graag haar kennis en kunde over. Je leert je baby ook weer meer kennen door alle tips. Echt een aanrader voor iedereen! We hebben enorm genoten met z’n 3-en.
Twee weken geleden hebben we de cursus babymassage bij Nicole gevolgd. Onze dochter Jade vond het heerlijk om in de warme ruimte gemasseerd te worden. Zelf hebben we, naast de massagetechnieken, enorm veel gehad aan de praktische tips die Nicole ons gaf. Een aantal hiervan hebben we direct toe kunnen passen en hiermee een aantal ongemakken voor Jade weg kunnen nemen, super fijn. We zouden iedereen de cursus aanbevelen!
Hele fijne babymassage gehad. Het is een uitje voor zowel jezelf als je baby. Nicole is heel lief en heeft veel kennis waardoor ze veel bruikbare tips kan geven en je je baby nog beter leert kennen. Bedankt!
Samen met de kleine meid deelgenomen aan de babymassage toen ze 5 weken oud was. Het een-op-een moment en het masseren was voor ons beiden echt genieten. Zo heerlijk om dat zo bewust te doen! Vooral van de voetreflexmassage hebben we echt genoten. Er waren ook wat momenten waarop de kleine van zich liet horen en moest huilen. Heel waardevol hoe Nicole dat mee oppakt. Nicole kijkt naar de lichaamstaal van de baby, vertelt wat ze ziet en wat vervolgens helpend kan zijn. Ik heb hier veel van geleerd! Nicole is een heel fijn mens en creëert een ontspannen sfeer. Ik hoop dat er nog een vervolgcursus komt!
Wat een heerlijk 1 op 1 momentje met mijn zoontje was de cursus bij Nicole. De heerlijk warme, rustige en ontspannen ruimte nodigt meteen uit tot een rustmoment voor moeder en kind. Naast dat het heel gezellig is om met andere moeders en hun kindjes te kletsen en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kop thee, heb ik ook veel geleerd en bruikbare tips gekregen van Nicole die ik nu nog toepas. Bijvoorbeeld bij een verkoudheid of buikpijn. Kortom, zeer geslaagde ochtenden gehad die me even uit de dagelijkse rush haalde en me mooie 1 op 1 momenten met mijn mannetje opleverde, zonder dat er ook een grote zus aandacht wil. Na hele fijne knuffels en lekker rozig liepen we de deur uit. Nicole, bedankt voor je tijd, leerzame en bruikbare tips, gezelligheid en warmte! Wat ben je een fijn mens! Liefs Cheryl
Samen met mijn dochter Pien, zus, schoonzus en hun kleine meid de cursus babymassage gedaan bij Nicole. Wat was dat leuk! Nicole is een rustige en prettige vrouw, ze is kundig en legt tijdens het masseren meer uit over het herkennen en erkennen van signalen van je baby. Het was erg gezellig en we hebben samen heerlijk genoten.
Ik heb ontzettend genoten van de heerlijke momenten met mijn dochtertje. Nicole is een lieve, geduldige en gezellige vrouw. Ze geeft ontzettend veel direct bruikbare tips en ze geeft je het gevoel dat je het goed doet als moeder. Baby’s kunnen heerlijk ontspannen in de fijne, warme ruimte. Aanrader voor alle ouders! Zeker ook als het niet je eerste is. Fijn een op een momentje waar je thuis niet gauw aan toekomt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid