facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Droomdag weddingplanner

Droomdag weddingplanner

Info

Een droomdag, dat moet jullie bruiloft zijn! Een dag gevuld met liefde, bijzondere momenten, creativiteit en vooral een dag die volledig om jullie draait.

Geschiedenis

Een droomdag, dat moet jullie bruiloft zijn! Een dag gevuld met liefde, bijzondere momenten, creativiteit en vooral een dag die volledig om jullie draait.

Adres: Nieuwe doelenstraat 15a, 6901ar Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: +31 6 83206314
Stad: Zevenaar
Route: Nieuwe doelenstraat 15a
Postcode: 6901ar


Recensies
Wij zijn in de winter getrouwd met Lucienne als onze weddingplanner en ik had het zelf niet beter kunnen doen. Wij zijn ontzettende Harry Potter fans en hoewel we het er niet te dik op wilde leggen leek het ons wel leuk om hier en daar een magisch accent te hebben. Lucienne heeft dit fantastisch opgepakt en kleine hints in de bruiloft verwerkt. De locatie die ze voor ons had gevonden was perfect. Ze luisterde aandachtig naar onze wensen en heeft veel geduld gehad met mij bridezilla. Dit is een dag die ik nooit zal vergeten en ik raad Droomdag zeker aan om je alle zorgen uit handen te nemen en verzekerd te zijn van een prachtige bruiloft - het was werkelijk een Droomdag!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid