facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Droom Gordijnen

"Sinds 1999 staan vakmanschap, betrokkenheid en persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel. Met grote betrokkenheid en een flinke dosis trots werken wij aan onze producten. En dat voel je, als klant en als medewerker.Wij hebben een eigen naaiatelier en beschikken over een prachtige collectie gordijnen. Hierdoor kunnen wij uw gordijnen op maat maken met een snelle service van hoge kwaliteit. Een gordijn op maat brengt kleur en sfeer in uw interieur en zorgt voor de finishing touch.Wij werken ook samen met hotels brandwerende gordijnen, restaurants en diverse winkels. Ook kunt u terecht voor het reinigen en stomen van uw gordijnen als deze vuil zijn."
Adres: Kinkerstraat 354 , Amsterdam 1053 GG, NL
Telefoonnummer: 020 683 4575
Stad: Amsterdam
Route: Kinkerstraat 354
Postcode: 1053 GG



op zoek naar gerelateerd: Gordijnen maken Amsterdam, Gordijnen en vitrage winkel in Amsterdam, Turkse Gordijnen Winkel Amsterdam, Droomgordijnen, Draperie gordijn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Modisol Zonwering & Rolluiken Modisol Zonwering & Rolluiken 580 meter Vandaag 3 rolluiken door DVK bij ons geïnstalleerd. Bijzonder mooi en vakkundig opgeh...
Alphasol Zonweringen Alphasol Zonweringen 872 meter De door alphasol geleverde zonwering begaf het plotseling en ondanks de toezegging da...
Bosman Rolluiken Bosman Rolluiken 1 km Deze leverancier handelde niet correct vraagt 15,50€ voor een verzending naar België ...
Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting Colors@Home Depi Scheltinga Woninginrichting 4 km Goed advies en deskundig, meedenkend voor je wensen.Vloerbedekking is mooi gelegd. Wi...
Recensies
In de winkel werden we prima geholpen. Goed advies en niet gehaast. Twee weken later werden de gordijnen opgehangen. Zowel vitrage als overgordijnen. Erg tevreden met het resultaat!! Als ik weer gordijnen nodig heb, dan weer naar ‘Droom gordijnen’ in de Kinkerstraat.
Ik ben tevreden over mijn duo rolgordijnen. Een goede service waarbij de rolgordijnen zijn gemonteerd. Erg vriendelijk ook. Ik kom zeker terug. En zeker een aanrader om hier gordijnen te kopen. Later heb ik voor het grotere raam nog een andere duo rolgordijn laten hangen. Ik ben er erg tevreden over.
Top service, kwaliteit en prijs! Sinds kort naar een nieuwe woning verhuisd zonder gordijnen. Gelukkig kon de eigenaar snel langs komen om te meten en ook te adviseren. Dankzij zijn hulp en snelle service heb ik nu hele goede gordijnen! het is een echte vakman!
Geweldige service, perfect gemaakte gordijnen. Ik was wat specifieke gordijnhaakjes kwijtgeraakt en geen moeite was teveel om die voor mij te gaan zoeken. Echt top dit bedrijf!
Ik heb hier alle gordijnen voor mijn nieuwe huis gekocht. Ik ben heel tevreden met Droomgordijnen. Nadat ze de gordijnen kwamen ophangen, wou ik toch wat veranderen. Dit was gelukkig geen enkel probleem. Uitstekende service en snelle levering!
De eigenaar is zeer behulpzaam bij het uitkiezen van de stoffen, het opmeten en bij het monteren van de gordijnen. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de gordijnen en ze zijn erg mooi! Ze werden ook nog eens snel geleverd. Dank!
Sinds jaar en dag komt onze familie bij Droomgordijnen. Keer op keer leveren ze goede kwaliteit en top service. Dit keer hebben we gekozen voor houten jaloezieën, vitrage en overgordijnen. En ook dit keer was alles zoals altijd, top! Ik vind vooral de persoonlijke aandacht die je krijgt fijn. Ze staan altijd klaar om je het beste advies te geven, maar luisteren ook als je zelf iets op een bepaalde manier wilt. Kortom, een AANRADER!
Droomgordijnen heeft ons al twee geholpen in verschillende woningen. Droomgordijnen denkt met je mee en adviseert je vakkundig. Ze bieden verschillende soorten stoffen en oplossingen. De prijs is realistisch, snelle levertijd inclusief montage en vooral de service is uitstekend! Wij zijn erg tevreden en kunnen iedereen Droomgordijnen aanraden. Bedankt!
Ik ben supertevreden over mijn nieuwe luxaflex. Kwaliteit van het materiaal is goed en ik werd zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen!
Snelle en vriendelijke service, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, goed advies & mooi gemaakt. Zeer tevreden over de fraaie gordijnen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid