facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DroogDiagnose

DroogDiagnose

Info

DroogDiagnose is een bedrijf gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van complexe electronische en mechanische problemen aan BMW's.

Adres: Wattstraat 3A, 2171TP Sassenheim
Telefoonnummer: 0624347449
Stad: Sassenheim
Route: Wattstraat 3A
Postcode: 2171TP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VSOC VSOC 375 meter Vertaald door Google Schitterende vloot oldtimers variërend van de jaren 40 tot de ja...
Scania Sassenheim Scania Sassenheim 1 km Een top scania garage komen we graag. Hier ben je nog klant
Recensies
Goed, eerlijk, specialistisch maatwerk. Jan Droog luistert oprecht naar wat je zegt en geeft waar nodig eerlijk advies. Top gast, goed team ook om hem heen. 2 x tot nu toe geweest en ook de volgende keer voor een reparatie / onderhoudsbeurt of motortuning zodra dat toe laat kom ik hier zeker weer.
Jan Droog heeft mijn bmw cabrio waar een hardnekkige electronische storing in zat binnen 15 minuten gediagnostiseerd en gerepareerd. 3 garage bedrijven lukte dit niet ? Men wilde lamdasensoren 2x a 300 euro vervangen. Parameters uitlezen en ECU updaten of vernieuwen. Dat dit gepaard gaat met hoge kosten is duidelijk. Jan Droog vond de storing snel . Verving de zekering en dit kostte enige tientjes. Jan is een vakman en geen praatjesmaker en goudeerlijk. Mensen ga voor storingen naar Jan Droog In Sassenheim. Ik ga voortaan met mijn bmw vanuit Almere naar Sassenheim dan weet ik zeker dat het goed gebeurt en tegen een faire prijs.
Wat een verademing deze garage! Heel vakkundig, betrokken en super vriendelijk personeel die gewoon direct en simpel uitleggen wat ze gaan doen en wat wel of niet noodzakelijk is aan preventief onderhoud. No nonsens en een vertrouwd gevoel. Wat opvalt is dat je bij binnenkomst een mooi zicht hebt op de goed verzorgde grote werkplaats en als je wilt wachten op de reparatie bieden ze een rustige werkplek aan.
Droog diagnose , toppers zijn het. Een probleem met mijn auto BMW bijna 5 maanden met de dealer bezig geweest. Niet gevonden, na een proefrit van 5 minuten wist Jan al genoeg, afspraak gemaakt en m’n auto weer als nieuw! 100% een aanrader!Service: Algemene reparaties en onderhoud
Goede service heel aardig en kundig personeel
Probleem opgelost in weinig tijd.
Goede wijn behoeft geen Kroon. Zeer deskundig,vriendelijk en persoonlijk. Jan en zijn team hebben mij altijd super geholpen bij mijn BMW's en Mini. Echt een aanrader.
Ik werk zelf bij een autobedrijf en kom vaak bij Jan Droog. Hij en zijn personeel zijn echt genieën op het gebied van BMW en Mini. Zij zijn in staat om de meest gecompliceerde problemen op te lossen die bij deze auto's voorkomen. Zij hebben de meest recente apparatuur en software zodat zij ook uw nieuwste model auto kunnen repareren. Hier wordt steeds in geïnvesteerd. Hun werkplaats is recent verbouwd en voorzien van van nieuwe bruggen. Ook zijn er extra monteurs aangenomen die voor de broodnodige extra capaciteit zorgen want de vraag naar specialistische kennis groeit met de dag. Ook zijn het hele aardige mensen. Tot snel
Eerlijk / klantvriendelijk en goede service. Het zijn top monteurs die daar werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid