facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drontenbouw

Info

DrontenBouw

Geschiedenis

De activiteiten van DrontenBouw BV zijn zeer breed en strekken zich uit tot het vervangen van een raam of deur tot het bouwen van complete woningen en bedrijfspanden.

DrontenBouw BV richt zich op de lokale nieuwbouw- en verbouwmarkt binnen de Gemeente Dronten (Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Ketelhaven, buitengebied) en heeft daar een goede naam en bekendheid opgebouwd door kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven, scholen, winkels en instellingen.

Ons team van goed opgeleide en ervaren mensen staat garant voor een doordachte en gedegen uitvoering van de werkzaamheden binnen een redelijke tijd. Zij hechten veel waarde aan een goede en plezierige relatie met de klant en zullen proberen de overlast tijdens de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken.

DrontenBouw BV coördineert alle werkzaamheden, dus u heeft één aanspreekpunt. DrontenBouw BV blijft eindverantwoordelijk en kan u een jarenlang probleemloos gebruik van het geleverde werk garanderen.



"DrontenBouw sinds 1990"Ruim 30 jaar ervaring"Vertrouwd bouwen en verbouwen met DrontenBouwAl meer dan 30 jaar verbouwen, vernieuwen en onderhouden wij woningen en panden. Dat doen wij met veel plezier en inmiddels met veel ervaring. Omdat wij alle disciplines onder één dak hebben, kunt u ons als hoofdaannemer inschakelen. Zo heeft u maar met één contactpersoon te maken tijdens uw verbouwing die alles voor u regelt, wel zo makkelijk! Wij zorgen ervoor dat uw verbouwing zorgeloos verloopt met het gewenste eindresultaat. Daar kunt u op vertrouwen. Ons werkgebied ligt voornamelijk in de gemeente Dronten."
Adres: Staalwijk 27, 8251 JP Dronten
Telefoonnummer: .0321-310175
Stad: Dronten
Route: Staalwijk 27
Postcode: 8251 JP


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: André Rozenberg, DrontenBouw review, DrontenBouw overname
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schunselaar Dronten B.V. Schunselaar Dronten B.V. 501 meter Schunselaar Dronten is niet meer weg te denken uit de regionale afbouw-sector. Dagel...
De Haas Dronten De Haas Dronten 2 km Bouwbedrijf voor nieuwbouw, verbouw, utiliteitsbouw en ontwikkeling
BB Steigerbouw BB Steigerbouw 3 km Voor elke steiger bent u hier aan het goede adres. Goede en snelle service. Vriendeli...
Antival Antival 5 km Antival alles voor het veilig werken op daken, van collectieve tot persoonlijke valbe...
Recensies
Wacht ma 4 weken nog steeds op een afspraak. Maar er zit schot in de zaak. Heb al wel telefonisch contact gehad.
Verkoop boot ging niet door, dus geen plek nodig. Verder zoeken. Hartelijke havenmeester, fijne jachthaven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid