facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dromen bij de boer

Dromen bij de boer
Adres: Hogestraat 5, 8167 PS Oene, Nederland
Telefoonnummer: 06 13524042
Staat: Gelderland
District: Epe
Stad: Oene
Route: Hogestraat
Huisnummer: 5
Postcode: 8167 PS


Openingstijden

maandag: 09:00–17:00
dinsdag: 09:00–17:00
woensdag: 09:00–17:00
donderdag: 09:00–17:00
vrijdag: 09:00–17:00
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Voelen ons heel erg welkom.nMatrassen zijn echt goed om o te slapen, zowel in de hutjes als in 't Stienhuys.nIn het koffiehuys is het gezellig en ontmoet je andere gasten.nWat een rust! Ondanks dat je naast de boerderij verblijft.nGoed schoon sanitair.
Als je tot rust wil komen in een mooie omgeving, of lekker wil fietsen of wandelen ben je hier aan het perfecte adres. Wij verbleven in een fijne trekkershut met eigen toilet en tafel. Er waren ook gemeenschappelijke faciliteiten zoals een keuken, douches, koffiehuis etc.nnVriendelijk ontvangen, alles is goed verzorgd en de omgeving is prachtig! Tot snel :
Heel erg leuke overnachtingsplaats voor fietsers en wandelaars. Fijne blokhut met goede verwarming eigen toilet. het eerste huisje is een badhuisje- met sauna- en er is een basic maar prima keet met kookgelegenheid. Zeer relaxte gastheer.
Wat een geweldige plek! Alles wat je nodig hebt is aanwezig, dit was 10x beter dan een hotel. Ik heb enorm genoten van de koeien, konijnen en mooie omgeving en kom zeker nog een keer terug.
Fantastische overnachting gehad in de Yurt. Zwier is een fantastische man met hart op de juiste plek, die zijn erf met accommodaties tiptop in orde heeft. Alles kan en alles mag. Heerlijk rustige omgeving en alles van alle gemakken voorzien. Een absolute aanrader en we komen hier zeker nog eens terug. Bedankt Zwier!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid