facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drogisterij Westerwolde

Info

Drogisterij Westerwolde is een drogisterij in het mooie Vlagtwedde. Bij ons vindt u producten voor uw gezondheid en schoonheid.

Geschiedenis

Drogisterij Westerwolde is aangesloten bij de formule van DA Drogisterij. Naast de algemeen bekende merken, zijn we ook leverancier van merken zoals Solgar, New Care, Golden Naturals, Collistar, Louis Widmer en Dr. Hauschka. U kunt bij ons ook terecht voor het maken van pasfoto's, kleding- en schoenreparaties en kunt u pakketten versturen via onze DHL Parcelshop.

Ook zijn wij distributeur van de merken Juice Plus en dõTERRA. En u kunt bij ons terecht voor een Aromatouch behandeling.

Adres: Dr. P. Rinsemastraat 11-13, 9541AL Vlagtwedde (gemeente)
Telefoonnummer: 0599312233
Stad: Vlagtwedde
Route: Dr. P. Rinsemastraat 11-13
Postcode: 9541AL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: DA Vlagtwedde Facebook, D.I.O. Drogist, Tv reclame DA DROGIST, DA Drogist rimmel
Recensies
Prettige verzorgde DA met heel ruim assortiment. Ook verrassende merken en luxere producten zoals parfums en skincare. Fijne plek voor het afgeven van pakketjes voor Mondial Relay, DHL en DPD
Breng hier alleen af en toe pakketje om te versturen met DHL. Koop drogisterij artikelen in Duitsland.
Als je de keus hebt zou ik ergens anders naartoe gaan. Hier houdt de mannelijke verkoper heel erg vast aan het eigen advies, ook als de klant aangeeft dat niet te willen. Elke keer. Ik hoor dat meer vrouwen die manier van sturen/'adviseren' meemaken en vervelend vinden. Van mannen hoor ik dat hun 'nee' wel gewoon geaccepteerd wordt... Aan de drogist dus het advies om eens op te letten op de toon waarin wordt geadviseerd, en ook van vrouwen gewoon te respecteren wat ze aangeven wel of niet te willen.
Mooie, nieuwe DA die in de plaats is gekomen van de Dio die aan de overkant van de Dr. P. Rinsemastraat zat. De winkel is ruim van opzet en heeft een ruim assortiment, precies wat een je bij een drogist met een ruim assortiment verwacht. Vriendelijke bediening bovendien!
Een drogisterij waar je goed wordt geadviseerd en een groot assortiment. Tevens Dhl servicepunt en pasfoto's.
Voordat je geholpen wordt, moet je vaak lang wachten. Ik zou echt niet weten waar het personeel uithangt...
Personeel houd zich ad afspraken er erg beleefd
Een mooie grote drogist.
Vertaald door Google Altijd mijn genoegen Origineel Immer wieder gerne
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid