facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drogisterij van Rixtel

Drogisterij van Rixtel

Info

Wij zijn sinds 1995 een speciaalzaak in drogisterij artikelen. Voor een vakkundig advies en een goede service ben je bij ons aan het juiste adres.

Adres: Van Bruhezedal 6, 5551 ew Dommelen
Telefoonnummer: 0402016044
Stad: Dommelen
Route: Van Bruhezedal 6
Postcode: 5551 ew


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:30

Recensies
De winkel gaat niet om 8:30 open want dan komt het personeel binnen, en dan moeten ze heel de rommelmarkt nog op de stoep zetten. Ze zetten daarentegen de hele rommel ook weer binnen een half uur voor het dichtgaan, want zo zegt het winkelpersoneel zelf, ze hebben het erg druk en dan moeten ze een kwartier langer doorwerken. Misschien dan toch minder buiten zetten. Als er een prijs bij een artikel staat dan moet je er overigens ook niet vanuit gaan dat dit het bedrag is wat ervoor betaal moet gaan worden, ze zeggen immers dat het allemaal verplaatst kan zijn door klanten. helaas. helaas.
Complimenten over het altijd zo vriendelijk en behulpzaam personeel. Personeel waar de organisatie uiterst zuinig mee om moet gaan. Ik praat vooral over de winkel in Dommelen.
Krijgt iedereen een cadeautje aan de kassa vraag je erom omdat jij het niet krijgt zeggen ze was vorige week ??? Twee klanten voor mij kregen het ook gewoon waar slaat dit op??
Vast personeel erg vriendelijk. Klein assortiment maar het meest belangrijke kun je er kopen.
Belabberd personeel !! Weten van niets en doen ook niets.
Fijn filliaal met vriendelijk personeel
Niet per e-mail te bereiken wat een flutbedrijf
Voor alles wat. Vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid