facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drogisterij Kienstra

Adres: 25 Ree Weg, 9163 GT Nes, Netherlands
Telefoonnummer: +31519542271
Stad: Nes
Route: 25 Ree Weg
Postcode: 9163 GT



op zoek naar gerelateerd: Kruidvat Ameland, DA Drogist moederdag
Recensies
Via bol com terecht gekomen bij deze drogist. Ze hadden het door mij gewenst produkt op voorraad. Het werd supersnel bij mij bezorgd. Incl. Persoonlijke boodschap en iets lekkers! Zoals het bericht aangaf staat Ameland nu zeker op het lijstje om weer eens te bezoeken!
Vandaag mijn bestelling ontvangen. Snelle levering. Zit er ook nog een leuke brief bij met een kleine verrassing. Dank jullie wel. Ik weet jullie bij een volgende bestelling te vinden. Want kwaliteit en vriendelijkheid. Waar vind je dat nog!!
Wat een feest om bij u iets te bestellen. Het pakket was er snel, met een super leuke brief en wat lekkers. Hoe leuk. Als we op Ameland zijn komen we naar de winkel.
Hier vind je veel spulletjes voor kleine kinderen om mee te spelen in het zand of op het strand. Verder vind je hier eigenlijk alles wat je in elke drogisterij kunt kopen.
Snelle levering met zelfs wat lekkers en attent briefje erbij. De omega 3 golden visolie Kids zijn ook top! Geen vissmaak maar een lekkere zoete tuttifrutti smaak, makkelijk in te nemen met een goede hoeveelheid aan DHA en EPA + D3! Echt een aanrader!
Top service Super snelle levering. Bedankt voor de chocolaatjes
Wat leuk om een pakketje te ontvangen. Keurig optijd en er zit gewoon iets lekkers bij ook. Super leuk dot geeft iedereen een glimlach op het gezicht dat kan niet anders. Complimenten ga zo door.
Toevallig in Ameland ook ooit bezocht. Nu bij Bol.com iets voordelig besteld,snel in huis en leuk verpakt! Als jullie de moeitenemen om het zo leuk te verpakken, wik ik ook zeker de moeite nemen om een review te typen!
Online een bestelling gedaan. Snelle levering, goed verzorgd met zelfs nog wat lekkers erbij! Aanrader en voor herhaling vatbaar!
Leuke smakelijke attentie, snel geleverd besteld via BOL en leuk briefje over Ameland. Top !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid