facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drogisterij Flach Stolwijk

Drogisterij Flach Stolwijk

Info

Wij zijn gespecialiseerd in: drogisterijartikelen, homeopathie, fytotherapie, vitamines, natuurlijke en biologische producten.
Wij zijn beschikbaar in beantwoorden van vragen en geven u graag advies!



"Pasfoto's; RDW erkend pasfotograaf; Horloge's; Horlogebaterijen en bandjes vervangen; Tapijtreiniger verhuur; DHL en GLS pakketpunt"

"Pasfoto's; RDW erkend pasfotograaf; Horloge's; Horlogebaterijen en bandjes vervangen; Tapijtreiniger verhuur; DHL en GLS pakketpunt"
Adres: Dorpsplein 2, 2821 AR Stolwijk
Telefoonnummer: 0182-341323
Stad: Stolwijk
Route: Dorpsplein 2
Postcode: 2821 AR


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Flach De Goudsbloem, PRFM
Recensies
Vriendelijke en kundig personeel. Ze laten ze zich nooit opjagen en spreken je persoonlijk aan. Verder ook een assortiment dat regelmatig vernieuwd. Zeer welkom voor een dorp waar weinig winkels zijn.
Ik liet pasfoto’s maken er werd niet eens even erbij gezegd of ik de foto zelf wilde zien. Ik moest haasten die ochtend en dat was wel te zien.. jammer dat ze je niet even attenderen om even in de spiegel te kijken voor de foto gemaakt wordt.
Nou mijn haar zat goed hoor Prettig geholpen
Altijd vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid