facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drive-Up Services B.V.

Adres: 624 Aalsmeerder Weg, 1437 Haarlemmermeer
Telefoonnummer: +31636502819
Stad: Haarlemmermeer
Route: 624 Aalsmeerder Weg
Postcode: 1437


Recensies
Een keer en echt nooit meer!!!! We zij net terug van vakantie en je denkt kan lekker naar huis rijden maar NEE...onze auto bleef daar vast zitten in modder en moest uitgesleept worden door ons eigen wegenwacht. Parkeerplaats is een grote modderpoel. En alsof dat niet genoeg is hebben we ook nog schade aan de auto overgehouden. Mijn familie die daar ook geparkeerd stond kon ook niet weg omdat ze een binnenlicht van de auto aan hadden staan en de accu was opgegaan. Volgende keer betaal ik liever meer dan dat ik daar ga parkeren. Wees gewaarschuwd als je daar je auto wilt laten staan.
Mensen pas op hier! Parkeer je auto niet bij DriveUpServices te Aalsmeer, zijn Roemenen en Bulgaren die niet kunnen parkeren!! Ik had mijn auto daar geparkeerd en heb ruim 2000 euro schade die ik niet bij hun kan verhalen, geven zich NIET thuis, noch Parkos. Wees gewaarschuwd!
Waardeloze firma Meer dan 1.5 uur moeten wachten eer mijn auto terug afgeleverd werd !! Arrogante, onbeleefde man
Parkeer hier niet! Onverwachts mijn sleutel achter moeten laten en hele auto leeg gerooft. Abslouut niet te vertrouwen!
Vertaald door Google Nooit meer! Moest 's nachts meer dan twee uur wachten met een kind op de luchthaven. Super onbeschoft en onbekwaam. Origineel Nie wieder! Mussten über zwei Stunden, Nachts mit Kind am Flughafen warten. Super unfreundlich und unfähig.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Drive-Up Services B.V..

Haarlemmermeer parkeergarage/parkeerplaats

openingstijden, locatie, vervoer. 624 Aalsmeerder Weg kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Drive-Up Services B.V. adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Drive-Up Services B.V.. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Drive-Up Services B.V. delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid