facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Drinkwaard Jachtservice / Watersport / Engine Parts

Info

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in levering, inbouw en reparatie van inboardmotoren voor (sport) kruisers, zowel benzine als diesel motoren.

Adres: Nijverheidsstraat 24, 3371XE Hardinxveld-Giessendam
Telefoonnummer: 0184614979
Stad: Boven-Hardinxveld
Route: Nijverheidsstraat 24
Postcode: 3371XE



op zoek naar gerelateerd: Mercedes boot motor, Mercruiser onderdelen, Tweedehands inboard diesel, Mercruiser diesel te koop, MerCruiser te koop, Gemariniseerde dieselmotoren, MerCruiser motoren, Volvo Penta uitlezen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scouting A15 Scouting A15 3 km Ontzettend leuke groep met veel activiteiten
Solid Sparkle Competition Team Solid Sparkle Competition Team 5 km Wedstrijdteam Nagelstyling. Een groep zeer gemotiveerde dames die hard werken om aan ...
Nobly-Nobly Nobly-Nobly 5 km Modevakschool Nobly-Nobly, uw adres voor het leren maken en vermaken van kleding, le...
Recensies
Gebeld met Drinkwaard de twijfel of mijn PRM keerkoppeling zou slippen bij het manoeuvreren als er eens een dot gas werd gegeven er kwam dan een gillend geluid onder uit het schip. Ik dacht de keerkoppeling slipt ik zag de vakantie al in duigen vallen. De medewerker van Drinkwaard die geloofde niet dat het keerkoppeling was maar mijn V snaren daar geloofde ik aanvankelijk niet in omdat de Vsnaren dubbel zijn uitgevoerd. Toch heb ik de Vsnaren op zijn advies opgespannen en het probleem was over. Dit heeft mijn hele vakantie weer goedgemaakt. Mijn dank voor het telefonisch advies.
Top bedrijf hebben verstand van zaken en goede service en je kan altijd terecht
Goede prijzen voor gereviseerd materiaal. Heb wat onderdelen via email besteld. Ging soepel. Ook antwoord gekregen op mijn vragen. Hulpvaardig en vriendelijk personeel!
Top bedrijf, verstand van zaken. Goede mentaliteit en proberen je altijd te helpen.
Een modern bedrijf met verstand van zaken en een ouderwets goede service !
Fijne zaak, kan zo binnenlopen en je word er snel en fijn geholpen!
Keerring voor de impellerpomp. Overal moeilijk in boeken kijken zonder resultaat. Kom je bij Drinkwaard. Kees ziet de pomp en wist gelijk wat ik nodig had. 2 stuks dus. Grote klasse.
Passie en topservice op 1 locatie. Gedreven vakmensen en veel kennis van watersport
Zeer goede webshop , heel vriendelijk aan de telefoon en supersnel de spullen verzonden.
Mijn boot laten her-motoriseren door Drinkwaard Yachtservice. Na 40 uur problemen met staartstuk tandhamer + keerkoppeling defect. Na lang aandringen en veel gesteggel, heeft Barry de clutch kostenloos vervangen. Daar ben ik erg blij mee.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid